Estarit: Kaakossa olisi korkea aika pyöreänpöydän neuvotteluun kuntarakenteen uudistamisesta. Olisi kaikkien etu.

Taksialallakaan ei kannata toimia, jos se tuntuu pahalta. Yleensä siinä tilanteessa ihminen vaihtaa hommia.

Suomeen ajateltu 18 maakuntaa tarkoitti sitä, että Etelä-Karjala olisi saanut sekä sote-asioissa että monissa valtionpalveluissa vahvan aseman. Uudessa mallissa meidät on helppo yhdistää isompaan alueeseen.

Työssäkäyvät nauttivat nopeista yksityisistä työterveyspalveluista, kun työttömät ja eläkeläiset ovat terveyskeskusten jonoissa. Tämä on monta kertaa suurempi perustuslainvastaisuus.

Talouselämä: "Viime vuoteen verrattuna koko Suomessa eniten sähköenergia on kallistunut Lappeenrannassa, noin 500 euroa." Minkälainen ryöstöfirma Lappeenrannan Energia oikein on? Ei mitään moraalia.

Siinähän se vanhusten hyvinvointi lisääntyy, kun Eksote lakkauttaa Kuutinkulman ja Norpannurkan toiminnot!

Viime vuonna maksettiin asumistukea 2,1 miljardia euroa 15 prosentille kansalaisista. Näillä sähkön hinnoilla molemmat luvut nousevat reippaasti tänä vuonna.

Edessä häämöttävä taantuma tullaan varmasti lukemaan SDP:n syyksi, kuten edellisetkin taantumat.

Eksotesta on tullut niin mahtava, että se on vienyt kaupungeilta ja kunnilta päätäntävallan.

Miksi kaikki puolueet kannattavat Armilan sairaalan hävittämistä? Eksoteko sen on päättänyt.

Suomessa palattu Urho Kekkosen ajan, hajota ja hallitse politiikkaan!

Sipilän syyllistäjä ei seuraa uutisia? Jan Vapaavuori, Petteri Orpo, isot rahanahneet terveysfirmat ja yksityistäminen. Siinä syy mummojen huonoon hoitoon.

Socom voisi tutkia, onko mahdollista järjestää yhteisöllistä asumispalvelua senioreille Armilan sairaalan lopetettavaan kiinteistöön. Vai onko kaupungille liian halpa ratkaisu?

Nyt on todettu Rautjärvellä olevan tyytyväisiä vanhuspalvelun asukkaita, 2. paras paikka koko maassa! Ottaako Eksote tuosta kiitokset itselleen? Vaikuttaa siltä.

Formula, ralliautoilu, pääministerin ym. politiikkojen matkustelu ja lentoliikenne eivät saastuta. Vain tavallisen suomalaisen autot sekä talon ja saunan lämmitykset.

Alkoi taas Maajussille morsian -ohjelma. Pitäisi olla monialayrittäjälle morsian. – Ihmettelijä

Kaikki vaaligallupit pitäisi lailla kieltää kaksi kuukautta ennen vaalia kaikessa mediassa. Nykyisin radio ja televisio jauhavat vain SDP:n ja muun vasemmiston eduksi täyttä huutoa kurkku suorana. - Yx

Luin netistä hetki hetkeltä neljän suuren puolueen tentistä. Kyllä saa uutistenlukija helposti ottaa mieleisensä lauseen pätkän korostuneesti esiin. Ottakaa oikeat tiedot itse.

Kaakossa olisi korkea aika pyöreänpöydän neuvotteluun kuntarakenteen uudistamisesta. Olisi kaikkien etu.

Kokoomuksen Petteri Orpo julisti vaalitentissä, että kokoomus haluaa pienentää rikkaiden verotusta poistamalla solidaarisuusveron. Ei siis mitään helpotuksia keski- ja pienituloisille!

Vanhempien tehtävä on huolehtia ja taata syntymästä täysi-ikäisyyteen lapselle turvallinen, rakastava, rajat asettava ja perustarpeista huolehtiva koti sekä kasvuympäristö, ei lastensuojelun.

Kommentoidut