Estarit: Kaunis Veera patsas paljon upeempi kuin Haminan 100 metrinen lipputanko

Kävin katsomassa Italian lennon lähtöä. Näytti, että koneeseen käveli noin 30 matkustajaa.

Ei tuo Vilhun patsas oo Kaunis Veera vaan Miss Märkäpaita!

Kaunis Veera patsas paljon upeempi kuin Haminan 100 metrinen lipputanko. On historian havinaa, romantiikkaa Saimaalta, balladi, Kipparikvartetti. Upeeta, hienoa Lappeenranta. Vihdoinkin!

Ei hätää, vaikka Savon mafia lähtikin. Jäihän meille kummisetä Vilhu ja Kaunis Veera.

Tämä hallitus jää historiaan "maskihallituksena". Suositusta tai määräystä kasvosuojien käytöstä ei koskaan saatu aikaiseksi. Käsittämätöntä tyhmyyttä.

Huono idea antaa Bergamon-lennolta tulevien itse varata aika koronatestiin. Testatkaa heidät lentoasemalla ja varmistakaa että karanteeni toimii!

Onnea Ari Piispaselle, mutta voisi korjata, että hän ei ollut The Switch Oy:n perustaja - kuten Weeran paljastuksessa esitettiin. Muuten ansiokas.

Kaunis Veera -patsas on todella upea ja näyttävä patsas juuri oikealla paikallaan! Kiitos tekijälle, maksajille ja asiaa eteenpäin ajaneille. Kaikin puolin onnistunutta työtä! Ja märisijät voivat keksiä jotain muuta valittamisen aihetta.

Mites pitää toimia, kun korona taas tulee, ko ei omista nettiä, ei ole maskia, pitäs saada lääkkeitä ja ruokaa. Mistä apu?

Kaunis Veera on nimensä mukainen, mutta katse Prinsessa Armadaan päin olisi ollut yhdyssidettä lisäävä tekijä.

Sanokaa mitä sanotta, mutta Ylen perjantaiaamu oli just semmone ku pitäs kaikki aamut olla.

Marjastajat / sienestäjät: varokaa ylikiukkuisia mökin tai mökkitien omistajia!

Onkohan Imatran koulukadun uuden tunnelin puukoulun puoleinen pää turvallinen? Tunnelista tultaessa oikealle ei ole näkyvyyttä ollenkaan.

Koskahan näitten huumediilereitten uhreille ja heidän omaisilleen saataisiin oma reality sarja.

Uusimmat uutiset