Estarit: Rollaattorin kanssa saa kunnioitusta suojatiellä, mutta ei ilman sitä, koska se aiheuttaa naarmuja autoon!

Lappeenrannan kaupunki aikoo sallia Ryanairin lennot Bergamoon, mikä oli Euroopan pahin korona-alue pandemian alussa. Euroopassa koronaviruksen leviäminen on kasvanut. Kuka on ottaa vastuun jos virus tänne leviää? Eksote/kaupungin päättäjät? Vain idiootti suuntaa matkan tässä vaiheessa Bergamoon!

Rollaattorin kanssa saa kunnioitusta suojatiellä, mutta ei ilman sitä, koska se aiheuttaa naarmuja autoon! Kokemusta on Oikokadulta!

Puolivälissä, ei puolessa välissä, kuten ihmeen moni sanoo/kirjoittaa (tässäkin lehdessä). Latinki

Autoilija, huomioithan tullessasi Valtakatua Marian aukiolta, että olet väistämisvelvollinen Kirkkokatua molemmista suunnista tuleville.

Kyllä viranomaiset ovat saamattomia, kukaan ei valvo millaisessa lämpötilassa meillä työskennellään.

Miksi Go Saimaa, joka on käyttänyt verorahoja 2,2 milj. ja tehnyt viime vuonna tappiota n. 200 000, keskittyy jatkossakin edistämään venäläisten lentomatkoja Lappeenrannasta Eurooppaan? Järjetön ajatus ja vielä korona-aikana! Miten tälläinen toiminta voidaan sallia? Rahat alueen matkailun edistämiseen

Sitä samaa veisuuta kok./Kopra; ei velkaa lapsiemme maksettavaksi. Miksi ei? Nämä tulevat veronmaksajat eivät ole suojelukohteita. Kopra keskity vaan saamaan budjettirahaa kotikunnan tarpeisiin.

Ikävää että lasten uimalampi on muuttunut hevosten uittopaikaksi. Lasten kesäilo viety.

Vai on lupiinit ja muiden vieraskasvien hävitys maanomistajan vastuulla, entäs valtatien varret, niittäjätkin niittäessään samalla kylvävät uudet siemenet ja taas kukkii seuraavana kesänä. Äly hoi

Ennen alle 12 v. pääsivät puolella hinnalla! Tunnin bussimatka päiväseltään 2 lapsen kanssa maksoi eläkeläiselle yli 64?!

Kaupungeissa kehitetään raideliikennettä ja bussivuoroja, maaseudun väestö unohdettu! Pitäisi tukea bussiyhtiöitä, että julkinen liikenne toimisi täällläkin!

Luetuimmat