Estarit: Kaupunki on näköjään päättänyt jättää leikkaamatta ulkoalueitten ruohikot tänäkin kesänä monesta paikasta

”Sitimarketin” itsepalvelukassalla: Palvelin itse itseäni ja kaupan päälle voitin ”arpajaisissa” laskun tarkistuksen. Jatkossa työt kassalle!

Marian aukio on nyt kaunis ja viihtyisä, kiva kahvilakin auennut aukion laidalle! Hienoa!

Kalevan-kisojen talkoolaisena sain hienon kokemuksen lisäksi kahdeksan lämmintä ateriaa, kahvia, pullaa ja kivennäisvettä halutessani ja neljä vapaalippua. Maksoin mielelläni 15 euroa varusteista, joille on käyttöä myöhemmin.

LUM haki vapaaehtoisia. Reilua, kun vanha työntekijä kyykyttää uutta. Ainahan joku on ekaa kertaa. Jäi ekaksi ja viimeiseksi kerraksi. Parempaakin tekemistä on!

Kaupunki on näköjään päättänyt jättää leikkaamatta ulkoalueitten ruohikot tänäkin kesänä monesta paikasta. Polut ym. Lapsien kanssa saa punkkeja poimia päivittäin paitojen alta.

Asenteellahan autojakin pitäisi ajaa eikä millään kortilla. – 60 vuotta ajellut

Ei pidä yleistää, olin vapaaehtoisena Kimpisessä ja sain ruoka-annokseni.

Ei tarvitse ihmetellä, jos joku näyttää keskisormea, kun on odotellut minne tulija on menossa. Usein laittaa vilkun päälle juuri kääntyessään. Arrgh!

Kuulin kun joku ampui metsässä 8.8, miksi? Pihassamme käyneet sepelkyyhkyt ovat poissa, onkohan tapahtumilla yhteyttä?

Kotihoidontuki lasten hoitamiseksi kotona on oikea termi, ei kodinhoitotuki. Kyllä kotinsa sentään jokainen saa hoitaa ilman tukia, tietääkseni!

Ei varmaankaan ole tervettä kaahailla mopolla tai moottoripyörällä, joiden aiheuttama melu kuuluu usean sadan metrin päähän lähteestään. Kuka tervejärkinen voi moisesta melusta nauttia?

Joko estareissa alkaa taas vilahdella kateus maalaisia kohtaan Etelä-Karjalaan juurtuneena katkeran ilkeämielisen häpeämättömänä ilmiönä?

Käsittääkseni poliisi voi antaa 100 euroa rikesakon vilkun käyttämättä jättämisestä. Olisiko poliisilla ryhdistäytymisen aika?

Lappeenrannan torilla thaimaalaisten myytävät mustikat Venäjältä ja Virosta. Sama mustikka Viipurissa maksaa 3-4 euroa kilo.

Raviinintien mutkakohdista pitäisi poistaa tien reuna-alueelta näkyvyyttä haittaavat vesakot. Ennenkuin sattuu vahinkoja.

Maailmassa eniten valtaa, omassa maassaan, omaava presidentti Vladimir Putin tapaa maailmassa vähiten valtaa, omassa maassaan, omaavan presidentti Sauli Niinistön. Tarpeeton tapaaminen.

Verohallinto teki historiansa pahimman tietoturvamöhläyksen. Arvatkaapa, annetaanko syyllisille lopputili? Eipä tietenkään, hehän ovat valtion virkamiehiä.