Estarit: Jeesus-aiheisia joulukortteja on vaikea löytää

Vanhan kansan sääennuste. Kun kivet ovat ennen lumia silminnähden painuneet syvälle jäiseen maahan, tulee talvi silloin myöhään.

Posti harjoittelee Tanskan mallia – posti jaetaan vain kerran viikossa. Eipä keskiviikkona tullut postia eikä Hesaria.

Kirjaston atk-Pirre-projektia pitää ehdottomasti jatkaa tammikuun jälkeen! – Oppia saanut

Hyvä, että saatiin ne sisäilmatulokset rakennuksista Rakuunamäellä.

Miksi elämäntyönsä ja veronsa maksaneiden vanhusten pitää erikseen tehdä kansalaisaloite saadakseen maahan heidän etujaan ajavan vanhusasiain valtuutetun? Vai tähän on tultu ikuiset nuoret.

Psykiatria on vallankäytön väline.

Ehdotus sähköyhtiön oikeudesta irtisanoa vähän käytetty liittymä korjaa virheellistä hinnoitteluperustetta väärin; verkkomaksun tulisi perustua tilaustehoon eli sulakekokoon. – Bonde

Olisi hyvä asia, jos poliisit kävisivät iltaisin Ruokolahdella Rasilassa katsomassa mopopoikien hurjastelua ja yhdellä renkaalla päristelyä Nällinsuontiellä. Ehkä rauhoittaisi tilannetta.

Mistä lisää väkeä Kisapuistoon? Esim. virvokkeiden hintojen pudottaminen kohtuutasolle. Tasaraha viisi euroa, tuo enemmän yleisöä sekä tunnelmaa halliin. Enemmän yleisöä, enemmän myyntiä.

Taipalsaarentiellä yleensä ajaa peräpäässä kiinni, joku kuumakalle. Sitten mulkoillaan, kun ohi ei päästä, mutta turvaväliä ei ymmärretä.

Kaupunki myy Likosenlahden alueen veneseuralle, oikeammin olisi "lahjoittaa veneseuralle kaupunkilaisten omaisuutta".

Totta se on: ei ole enää helppoa löytää joulukortteja, joissa on Jeesus-lapsi. Näin loitonnumme kristillisistä juuristamme.

Ukrainan konflikti ei ratkea niin kauan kuin vallassa on Venäjän nykyjohto.

Jääkärit lähtivät Saksaan oppia hakemaan Suomen itsenäistymistä varten. Joutuivatkin palatessaan suomalaisten vasemmistolaisten aloittamaa kapinaa kukistamaan.

Taipalsaaren takseilla menee taloudellisesti niin hyvin, että voi illat ja viikonloput olla ajamatta. Ja asiakas kärsii taas.

Johtokuntiin pitäisi valita ihmisiä, joilla on omat raha-asiat kunnossa, ehkä osaisivat pitää huolen yhdistyksen rahoista.

Suomalaiset naiset ja lapset on pantu maksamaan valtiovallan epäonnistunut maahanmuuttopolitiikka.

Ovatko kaupungin aurausrahat menneet herrojen herkkuhetkiin, kun ei edes pyöräteitä aurata tiistaiaamuna ennen 9:ä Lauritsalassa?

Alkaa venäläisyys tarttua suomalaisiinkin, kun yhä useammin näkee Suomi-kilpien autossa sumuvalot päällä vaikkei olisi olosuhteiden kannalta välttämättömiä.

Luetuimmat