Estarit: Lappeenrannan sairaala ilman lääkäreitä ei ole sairaala

Suomalaisilta on vaadittava samat tiedot kuin venäläisiltä viisumia varten. Venäjä aikoo helpottaa viisumin saantia, mutta Suomi tekee päinvastoin.

Lappeenrannan sairaala ilman lääkäreitä ei ole sairaala. Ensiavussa viisi tuntia, ja sairaanhoitaja kutsui sisään, ei apua, koska ei uskaltanut tehdä toimenpidettä. Yksi lääkäri ei kerennyt.

Kalevan kisojen katsojatavoite oli 20 000. LUM ilmoittaa mukaan toimitsijat, vapaaehtoiset, urheilijat , valmentajat ja media, niin tavoitteeseen päästään! Onko tämä joku vitsi?

LUM näytti muka mahdin järjestelyissä ja talkoohengessä? Jäimme vain ilman ruokaa joka päivä! – Vapaaehtoiset

Siitä huomaa syksyn lähestymisen, kun maalaiset alkavat julkisuudessa valittamaa sadon tilasta. Näinhän sitä tavan mukaan varmistetaan sopivan suuret tukiaiset. Yrittäjä ilman riskiä.

Hyvä hyvä, Hopeamäenraitin parvekeremppa ei valmistu ikinä. Nyt tyritty lattioiden epoksimaalin kanssa.

Itse pyöräilijänä moni olisi jäänyt auton alle Kauppakadulla. Vauhti kova, ei jarruteta ja kauhun hetket lähellä.

Liekö syy löysät talvitreenit Pesäyseillä, mutta hyvä että sarjassa säilyivät. Enempään ei taidot riittäneet.

Kannatti järjestää metallifestari, kun sai Lemin aatelisjohdolta tunnelman pilalle.

Taas Lappeenrannan teatteri keksii omiaan. Näytöksen aikana ei saa kuvata, mutta loppukiitosten aikana sen sijaan saa kuvata. Ihan yleinen käytäntö.

Nyt on vastattu Rutolan toiveisiin linja-autoreitistä. Sammonlahden asukkaat sitten unohdettu siinä sivussa. Jopa on lapsilla matkaa kävellä Merenlahdentielle Sammonlahdentien pysäkin sijasta..

On se hyvä jos veneilyajokortti toteutuu. Oppisivat nämä muutamat juppikipon omistajat merenkulkua ja hyviä käytöstapoja ahtaissa väylissä liikuttaessa eivätkä yrittäisi kaataa muita veneilijöitä.