Estarit: Kyllä suomalainen mies puhuu, jos häntä kuunnellaan

Oikeastiko lentokenttä on pelkkä menoerä? Pitänee siirtää matkailuyritys muualle, jossa työtämme arvostetaan.

Matkailun ja lentojen markkinointiin käytetty euro tulee moninkertaisesti takaisin matkailutulona. Erikoista, jos kaupunginhallitus ei tätä ymmärrä.

Asuin 50- ja 60-luvuilla Raastuvankadulla. Kasinon puisto oli tosi kaunis ja se pieni suihkulähde oli "kirsikka kakussa". Olisi ihana, jos tunnelma saataisiin palautettua. Patsas on kylläkin mauton.

Toivottavaa olisi, että kansan "hiljainen enemmistö" olisi näissä vaaleissa aivan jotain muuta. – Patriootti

IOSScience on laskenut, että sähköautojen elinkaarenaikaiset päästöt ovat 1 231% dieselajoneuvoja korkeammat, jos energia on tuotettu hiilivoimalla.

Trondheimin yliopiston mukaan Nissan Leafin valmistus tuotti hiilidioksidia 13,1 tonnia ja diesel Mercedes-Benz A:n 6,6 tonnia.

Sähköautolla pitää ajaa 60 000 km ennen kuin se on dieseliä puhtaampi.

ES 30.3. Uusia reittejä ja riskejä'. Uuden yrittämisessä on läsnä aina riski. On yrityksille ja kaupungeille yhtä lailla.

Joutsenossa vihaiset koirat hyökkäilevät kohti jalkakäytävällä. Omistaja ei pidä koiraa lähellään. Kuonokoppa vihaisille.

TV-vero täytyy maksaa, mutta ei viitsi katsella uusintoja jatkuvasti.

Persu Jussi Halla-aho heittäytyi uhriksi Ylen ohjelmien hävittyä näkyvistä. Aika epätoivoista ja lapsellista.

Fantastiskt! On upeaa, että puolustusvoimille käy ruotsalaisen toimijan tuulivoimahanke, kun paikallisten toimijoiden hankkeet on kaadettu. Heja Sverige. – A.P. Rilli

Herää epäluottamus Lemin kunnanhallitusta ja -valtuustoa kohtaan, ei kunnanjohtajaa. Ihme touhua.

Miksi hyväksymme välinpitämättömästi tupakantumppien heittämisen maahan. Ällöttävä roska ja liian helppo tiputtaa käsistä. Paheksunta ja sakko paikallaan kuten Sveitsissä. EI näy tumppeja maassa.

Nyt se on täällä, pahoista pahin, kesäaika ja valoisat illat. Koittakaa kestää puoli vuotta, niin taas on talviaika ja pimeät illat.

Juha Sipilän (kesk.) hallituksen kaudelta jää mieleen työhön joutumisen pelko, jota vasemmisto ja ay-liike lietsovat, koska pelkäävät hyvinvoinnin tuomaa kannatuksen menetystä heille.

Miten voikaan keskusta sotkea kaikki asiat? Anne Berner toteutti "taksiuudistuksen" ja karkasi itse paremmille hillotolpille. Vastuuseen näitä omaneduntavoittelijoita ei saada milloinkaan.

Mistähän syystä Postin johtaja saa kauheeta liksaa, ei ainakaan postin toimivuudesta. Porukkaa pihalle, saadaan säästöjä eli pomolle se miljoonan raja rikki ensi vuonna.

Mitä hyvää Stoor on tehnyt? Hehkuttanut metallimusiikkia, huutokaupannut pelipaidan ja suosinut sorasirkusta. Antaa mennä. – Pettynyt

Nyt on Hyväristön mahalasku tosi ja lisää lunta tupaan tulossa.

Nyt on kokoomus huolissaan Suomen turvallisuudesta. Eipä huolestuttanut Petteri Orpoa 2015 syksyllä! Uskokoon ken haluaa. – Patriootti

Lemillä kaikki muut vaihtoon paitsi kunnanjohtaja.

Jalka ja käsi katkaistaan amputoimalla. Homoseksuaalisuudesta saa kuolemantuomion. Vitsikö? Ei suinkaan vaan kuvaus erään uskonnon oikeuskäsityksistä.

Reformiministereiden turha odottaa ääniä E-Karjalasta. Poliittinen suhmurointi, helikopteri.

Kristillisen koulun vaatijat: miettikääpä, että seuraava askel on islamilainen koulu. Jäitä hattuun! Pidetään koulut kouluina niin kuin ennenkin.

Aivan loistava idea ja perustelut Veera patsaan sijainnille! Ruma käsi pois. Patsas on kaunis. Samoin vanha suihkulähde! Paikka sopii tosi hyvin. Kannatetaan!

Alkaa olla hätä kädessä gallupien takia. Media yrittää vimmatusti taistella persuja vastaan vanhojen puolueiden käskytyksessä.

Meille pakanoille myös oma koulu!

Suomessa on noin 3 miljoonaa autoa, pelkästään Kiinassa 200 miljoonaa ja Aasiassa mopoja n. 60 kappaletta autoa kohden eli muutama miljardi.

Yle-iltapäivän radiohenkilö on niin tykästynyt omaan ääneensä. Kailottaa toistuvasti musiikin päälle muilta "lainaamiaan" juttuja.

Kyllä suomalainen mies puhuu, jos häntä kuunnellaan.

Ei kellojen siirtely valon määrää muuta, ei edes elokuun rapujuhlissa. Aamusta iltaan.

Päihtyneiltä, kovaäänisiltä porukoilta pitäisi evätä pääsy julkisiin kulkuvälineisiin. Ei ole oikein, että muut matkustajat joutuvat pelkäämään.

Ei mitään homoja vastaan, mutta miksi pitää riekkua kaikenmaailman kulkueissa ja ihan luvan kautta. Ei varmasti lisää ihmisten hyväksyntää missään muotoa, päinvastoin.

Nyt, kun on ollut paljon näitä lapsien hyväksikäyttöjä ym., en enää jaksaisi katsoa Posse Jarpin paljasta takapuolta joka mainoskatkolla. Voihan sitä takapuolta näytellä muuallakin.

Perussuomalaisille on galluppien mukaan luvassa 16 paikan menetys. Ei se ole mikään jytky, vaan iso häviö.