Estarit: Kunpa tupakointi kiellettäisiin Myllysaaren uimalaitoksen uimakoppien välittömässä läheisyydessä!

Eipä uskoisi, että Lappeenrannan seurakunnan hautausmaiden hoidossa vallitsee kiusanteon henki, kun ruoho jätetään ajamatta kivien väleistä ja kukkaistutuksen ympärille jätetään 10 cm:n rikkaruohokranssi.

Kuinka on mahdollista, että verovaroin toimivat kaupunginyhtiöt; energia, sähkö, Eksote ynnä muut toimivat ylintä johtoa myöten kuin diktatuurivaltiossa. Täysin välittämättä veronmaksajien mielipiteestä!

Kaupungin pientareet ja puistot kasvavat pitkää heinää. Jos ne joskus ajetaan, jää ruma jälki, voisi laittaa seipäälle. Kotilot viihtyvät. Työt ulkoistettu? – Näin Harapaisissa

Petteri Orpo (kok.) voisi teettää puolueettoman tutkimuksen, kuinka monta uutta työpaikkaa köyhien ja työttömien kyykyttäminen toi Suomeen.

Ei se puhdistamo valmistu kaavoja piirtäen! Pitää vaihtaa vanhat jäärät tuoreisiin ja ulkopuolisiin voimiin. – Suljettu järjestelmä

Virkamieshallitus, kiitos! Puoluepelleilylle loppu.

Minulle oli 7.6. lähetetty kirjeitse kutsu lääkäriin, joka oli 17.6. kello 9. Posti toimitti tämän kirjeen minulle 17.6. kello 15. Hyvä Posti, hienoa toimintaa!

Millä resursseilla Suomeen tulleet, trauman kokeneet, maahanmuuttajat hoidellaan? Miten tänne mahdollisesti tuodut Isis-lapset? Hoitohenkilöstöä ei riitä edes huolehtimaan omista kansalaisista.

Monet linnut lentävät pitkän matkan Suomen suveen pesimään. Metsänmyyjällä on mahdollisuus myyntisopimuksessa kieltää hakkuu lintujen pesimisaikaan.

Hanna Holopainen (vihr.) käyttää kansanedustajana surutta taksia veronmaksajien piikkiin. Ilmastonmuutos, kestävä kehitys? Mitäs ne olivatkaan? Valta muuttaa arvot ja moraalin!

On hyvä, että eliittilukioiden keskiarvorajat laskevat ja tulee tilaa normaalille kehitykselle ja oikeasti oppimiselle. Suorituskeskeisistä opinahjoista valmistuu vain suorittajia.

Kiitos, Klaus Pelkonen ja Seppo Aho asiantuntevista kirjoituksista Maaherrankadulle kaupungin suunnittelemasta ja ilmeisesti nykyiselle omistajalle luvatusta kerrostalosta. Omistaja on ottanut tietoisen riskin.

Milloin Lappeenrannan kaupungininsinöörin virka tulee julkiseen hakuun?

Kunpa tupakointi kiellettäisiin Myllysaaren uimalaitoksen uimakoppien välittömässä läheisyydessä! Kiitos!

Mikä on Lontoossa säilössä olevan Suomen kultavarannon arvo ja mitä tilannetta varten sitä siellä pidetään? Kartutetaanko sitä edelleen? Onko koskaan myyty, kun kurssit ovat olleet tapissaan?

Olisi kiva tietää paljon Suomen BKT:stä menee eduskunnan, hallituksen ja puolueiden palkkoihin, tukiin ja muihin kuluihin.

Luetuimmat