Estarit: Torilla myytävät mustikat ovat todella kerätty Suomesta

Maalaisilla menee hyvin, pysyvyyttä ja yhteishenkeä, lujuutta enemmän kuin alati "perhettä" vaihtavilla.

Torilla myytävät mustikat ovat todella kerätty Suomesta! Mistä estarikirjoittaja on saanut päähänsä, että thaimaalaiset myyvät Venäjältä ostettua mustikkaa?

Toivottavasti Sauli Niinistön ja Vladimir Putinin asialistalla on tuhansien Suomesta turvapaikkaa hakeneiden venäläisten tilanne? Heitä "vainotaan" omassa maassaan ja Suomi maksaa ylläpidon.

Hieno homma. Hallitus puuttuu sähkönsiirtomaksujen korotuksiin. Laittavatkohan hommiin saman ministerin, joka myi verkot ulkomaiselle pörssiyhtiölle?

Keskustan puheenjohtajakisa on tosi räiskyvä. Aivan kuin seuraisi maan kohoamista Merenkurkussa.

Poliisin olisi nyt helppo ratsata viritetyt, äänekkäät, laittomat mopot menemällä koulujen pihoille aamulla ennen koulujen alkua tai iltapäivällä koulujen päätyttyä. Näin nämä mopot olisi helppo tutkia.

Minkä takia Etelä-Karjalan maakuntajohtaja ajaa savolaisten rajanylityspaikkaa kuin käärmettä pyssyyn? Ai niin..

Lemin valtuuston ja hallituksen puheenjohtajat sanoivat, että olisi pitänyt sopeuttaa jo aiemmin. Katsokaa peiliin. Amatöörit asialla.

Ei tarvita lisää itärajan raja-asemia. Itänaapuri pääsee joukkoineen rajan yli sopivan ajan tullen. Vai oikein nootti, kun ei enää korpi ja kinttupolut riitä. Toista oli sotavuosina.

Ympäristöpolitiikan huippuvitsi: turpeen poltto hyväksyttävä, koska se on kotimainen tuote. Kuinka monelle maalle kivihiili on kotimainen tuote?

Repsottavat ja rehottavat Lappeenrannan keskustan ja Lauritsalan ajoväylien penkat! Voisiko ennen lumen tuloa edes kerran leikata rinteiden ja viherkaistojen ruohot?

Jooga on joogaa. Kaikki siihen liitettävät lisätermit ovat juuri sitä harhaa, josta joogassa pyritään pääsemään eroon. Huvittavaa markkinointia!

Kyllä vesiteiden säännöt ovat olemassa ja ne opitaan kirjasta niin kuin maanteiden säännötkin. Ja kunnon kurssittaja antaa myös asennekasvatusta. Kortille vaan muskeliveneiden kipparit. - Saaristolaivuri

Minä vihaan itsepalvelukassoja. Ei kaiken tarvitsisi muuttua teknologiaksi. Ei tässä niin kiire ole, etteikö hieman voisi jonottaakin.

Nobel-juhlaillallisella Tukholmassa voisi päämenu olla muuta kuin lihaa. Valtava uutisarvo maailman ruokakeskustelussa.

Toivottavasti tulevissa Ketterän kotiotteluissa väliajoilla tapahtuvaan makkaran ym. myyntiin on saatu sujuvuutta aikaisempaan verrattuna. – Turhautunut jonottelija

Luetuimmat