Estarit: Kerrostalo sopii loistavasti Urheilukadun ja Maaherrankadun kulmaan

Oi katsohan lintua oksalla puun, se laulaa niin kauniisti aina. Se Korkeimman kiitokseen aukaisee suun, sen mieltä ei huolet ne paina. Se laulullaan Luojaansa kiittää.

Keitä kiinnostaa jonkun Pekka Haaviston (vihr.) mielipide Iranin ja Yhdysvaltain nykytilanteesta.

Olisi poliisinkin aika ryhtyä valvomaan tehokkaammin kaksipyöräisten äänenvaimennusta. On kiva yrittää nukkua, kun motoristin mielestä on mukavaa ja hauskaa, kun muunnellusta pakoputkesta lähtee hirveä ääni.

Satusetä Reijo Tossavainen, on nähty niin sinipersut kuin mustapersut vallassa. Ei siitä mitään tullut, hillotolppa vain kiinnosti.

Osuuskauppa voisi seuraavaksi halpuuttaa lonkerot.

Pidä satama siistinä, aihetta olisi vaihtaa roskapöntöt suurempiin. Kahviloiden pitäjät ottakaa myös huomioon. Pyydätte asiakkaita palauttamaan astiat, mutta mihin laitat kun roskikset ovat täynnä.

Merkki taivaasta? Taipalsaaren hallinnon rakenteet romahtavat lopullisesti.

Niittyvillantien kolme vuotta vanha asfaltti kuorittiin pois johtojen vedon takia ja Kaislarannassa tehtiin hulevesiviemärit kolmeen kertaan. Suunnittelun puutettako, hämmästelee pelleilyn maksaja?

Kerrostalo sopii loistavasti Urheilukadun ja Maaherrankadun kulmaan. Täydentää kauniisti Koulukadulla ja Urheilukadulla jo sijaitsevien kerrostalojen ryhmää.

Suurvallan rahkeet on rajalliset. Pohjois-Korea joutuu odottamaan vuoroaan.

Luetuimmat