Estarit: Uusinnoille oma TV-kanava

Jorma Härkönen esitti 30.8. persuille kysymyksiä, joihin itse vastasi. Tämäkö on dialogia? Ettei vaan ollut vihapuhetta?

Paatsamakadun kääntöpaikka, joka on iltaisin nuorten kokoontumispaikka, on täynnä muoviroskaa. Kuka järjestää siivoustalkoot alueelle? – Lenkkeilijä

Opiskelijat saavat lähes ilmaista rahaa, tarvii tai ei. Heidät tulee sitouttaa käyttämään saamansa opit kotimaan hyväksi. Ei ole "ilmaisia lounaita" opiskelijoillakaan. Meillä ei ole varaa tähän.

Korkeasaaressa toipunut saimaannorpan kuutti meinataan tappaa. Tämä on nyt etukäteen tiedossa, eli se on murha! Joutaisivat oikeuteen!

Luulevatko TV-ohjelmistojen laatijat aikuisten katsojien olevan niin dementoituneita, etteivät muista nähneensä uusintoja useaan kertaan. Uusinnoille oma TV-kanava.

Ennen kautta pelattavat pelit olivat harjoituspelejä, nykyään ne ovat preseason-pelejä. Mihin kaunis suomen kieli on katoamassa?

Markku Paakkinen kirjoitti Marian aukiosta. Istuin aukiolla aamulla pankin aukeamista odotellen. Pyöräilijät, jalankulkijat, tämä toimii. Kaunis kokonaisuus puiston kanssa. Joulumarkkinoita odotellen.

Marian aukion penkkien selkänojat ovat liian lyhyet.

Ei pieni ehostus Myllysaaren uimalaitoksella riitä: sementtilaatat hajalla, kylmät pukuhuoneet karmeassa kunnossa!

Kaupunki on kovin tarkka siitä, millaiset rakennukset keskustassa on. Ketään ei kiinnosta telttojen kirjo, mitä joka aukealle pystytetään. Eikö telttailijoita koske mitkään säännöt? Pitäisi kyllä!

Armeijan hävittäjähankinnat jäädytettävä. Koulutukseen ja vanhushuoltoon ehdotetut määrärahakorotukset peruttava. Rahat poliisien palkkaamiseen! – Upi

Suuri kiitos asiaan myötävaikuttaneille ja työn suorittaneille Vehkataipaleen tien päällystämisestä! Pariskunta Vehkiksestä.

Olen aivan samaa mieltä kevytauto-päätöksestä. Mopoautot ovat turvallisuusriski nuorille.

Kyllä on hinta kohdallaan lentoaseman kansainvälisellä puolella: Sol olut 7,20 euroa. Sen yhteyteen kuuluu ehdottomasti lime jota ei ollut......

Kun suuri ikäpolvi on pelkkä kustannuserä yhteiskunnalle voisi kertoa, miten pitkien työurien aikana rakensimme tätä yhteiskuntaa. Olisiko ilman sitä panosta hyvinvointiyhteiskuntaa olemassa?

Taas kohta taistellaan siitä, kuuluuko työntekijöille muutama kymppi palkanlisää. Yhtiökokous sen sijaan yhdellä nuijan kopautuksella vahvistaa johdolle ruhtinaallisen palkkapussin lisineen.

Näkyy olevan kuntien maakuntien vaihtoviikot meneillänsä. Eivätkö parikkalalaiset ymmärrä hakeutua Etelä-Savoon? Sinnehän täältä kaikki aktiviteetti suuntautuvat ja Eksote tuntuu olevan kirosana.