Estarit: Taloyhtiöissä on pikaisesti siirrettävä palovaroittimet ja niiden huolto yhtiölle

Muuten hyvä lappeenrantalainen ruokakauppa, mutta ruotsalaisen teleoperaattorin nuoret myyjät asiakkaiden kimpussa.

Kävin Armilan labrassa ja huoneessa sain molemmista erittäin hyvää palvelua! Valittajat älkää menkö Eksoten hoivaan, muuten loppuu valittaminen! – Hoopee

Oletteko panneet merkille, miten paakarit luettelevat kakkureseptejään? Tiistaiaamuinen Yle-radion erikoislähetys musiikin historiasta noudatteli aivan samaa lausuntalinjaa.

Eksoten sivuilta löytyy linkit synnytysvalmennukseen ja korvahuuhteluun, mutta ei tietoa mihin ottaa yhteyttä, jos tuntee itsensä sairaaksi ja haluaa lääkärin vastaanotolle?

Taloyhtiöissä on pikaisesti siirrettävä palovaroittimet ja niiden huolto yhtiölle. Huonokuntoiset vanhukset eivät pysty tai muista vaihtaa pattereita itse.

Suomen viranomaisen myöntämä ajokortti ei enää kelpaa henkilöllisyystodistukseksi? Passien katoamiset tulevat yleistymään, kun niitä täytyy pitää maitokaupassakin mukana.

Rantaraitin rakentamista kehutaan ja entisen Viipurin Vanerin kohdalla maassa lojuvat kaapelit odottaneet valotolppia jo viisi vuotta! Nyt jo suojuksetkin katkottu. Kuka unohtanut asennukset? – Asukkaat

Hävettää linnanjuhlien alla, kun pitäisi lahjoittaa rahaa veteraaneille. Eikö se ole juhlijoitten velvoite sitä järjestää.

Soraralli hengenvaarallista välillä Kanavasilta–Taipalsaari. Piittaamatonta ylinopeutta ja liikennesääntöjen rikkomista.

Suomen pitää varoa Ruotsin esimerkkiä, missä kaikkien avustusten myötä musliminaiset jäävät kotiin yhteiskunnan ulkopuolelle synnytyskoneiksi. Suomi suomalaisena ja muukalaiset mausteena.

Venäläiset ovat rikastuttaneet liikennekulttuuriamme tuomalla u-käännökset risteysalueille.

Eiköhän vesitorni oteta omaan käyttöön. Venäläisille se on liian strateginen paikka.

Päättäjiltä puuttuu laskutaito, odotettu plussa kääntyykin miinukseksi

Mopopoikien hurjastelut taitavat olla murheita pienimmästä päästä tässä tasavallassa tällä hetkellä. - Patriootti

Luetuimmat

Uusimmat uutiset