Estarit: On se ihmeellistä, ettei Suomeen saada lääkäreitä väestön ikääntymistä ja terveyspalveluiden kysyntää vastaavasti

Outoja taiteenvihaajia Lappenrannassa. Kööpenhaminan tunnus pieni merenneitokin perustuu satuun. Tahtoo Lykkenin ihmisten ilmoille! Kaupungin kaunein patsas!

Minäkin pieni eläkeläinen. Miten minä "kehtaisin" hakea leipiä. Kitkuttelen, kun kukaan ei kerro, mistä saisin hiukan helpotusta. Pieni eläke ja senttiä venyttelen.

Kiitos Jyrki Ylärakkola kirjoituksestasi pyöräilijöiden ja autoilijoiden väistämissäännöistä. Vaaranpaikkoja on paljon.

Pitäisikö Eksote vanha sairaalakin palauttaa vuodeosastoksi ja Armila vanhaan hyvään malliin. Saattaisi helpottaa ruuhkia.

Jani Mäkelä kertoi itse vaalikoneessa siirtyneensä aikoinaan kokoomusnuorista persuihin, koska kokoomusarvot oli liian liberaaleja. Persujen arvomaailma on äärimmäistä oikeistolaista politiikkaa.

Kiitos Jyrki Ylärakkolalle lauantain " pyöräily-autoilukirjoituksesta". Nyt me kaikki liikenteessä liikkujat päivittämään tietomme liikenneturvan sivuilta. Turvallista kesää.

RKP tämän sotkun eduskunnan istumajärjestyksestä aloitti. Miksi yhtä puoluetta mollataan jatkuvasti? En äänestänyt persuja vaaleissa. Nyt harmittaa, se minun olisi pitänyt tehdä. Monet ymmärsi äänestää.

Voiko 50 000 suomalaista olla oikeassa tässä kesä- vai talviaikakeskustelussa. Puoltavat kesäaikaa aina eduskuntaa myöten. Mielestäni tässäkin asiassa on hyvä kuunnella asiantuntijoita.

On se ihmeellistä, ettei Suomeen saada lääkäreitä väestön ikääntymistä ja terveyspalveluiden kysyntää vastaavasti? Palveluiden kysynnän ja tarjonnan epätasapainon säilyttäminen on härskiä toimintaa.

Eksotella ruuhkaa. Ihmiset käyvät lääkärissä saman vaivan takia jopa kolme kertaa, kun ei pääse jatkotutkimuksiin, ennen kun on ihan pakko. Sitten tulikin leikkaushoito. Sote maaliin ja valinnanvapaus.

Jääkiekon lähetykset Ylen kanavilla alkavat jo oksettaa. Perustakaa alle 10-vuotiaiden MM-kisat. Saataisi taas uusia NHL- tähtiä

Kiitos Teuvo Eskeliselle rohkeasta kannanotosta.

Johan oli älynväläys Eksotelta: Tuuletin jokaiseen asuntoon! Tälläkö K-sairaalan päivystys pelaisi paremmin? Tulee mieleen vanha sanonta: " sit vast koira uimaa ku ves p...että hipoo!

Tuntuu epäloogiselta Taipaleen seurakunnan päätös. Lemin seurakuntatalo käyttökiellossa, mutta 'hengenravintoa' siellä saa vaan ei ruumiinravintoa! Syrjintää...

Jumala loi omaksi moniulotteiseksi kuvakseen miehet, naiset, homot, lesbot ja kaikki siltä väliltä. Pride-kulkue ei ole ketään vastaan.