Estarit: Onko Lappeenrannan kaupungilla todellakin ylimääräistä rahaa tuhlattavaksi monitoimihallin selvityksiin, vaikka niitä on jo tehty useaan kertaan?

Ammattikoulun myymälään on hankala päästä. Kadun reunassa korkea lumivalli. Suojatie tukossa. Koulun puoli hiekoittamatta.

On surullista luettavaa, että suomalaiset nuoret naiset eivät tunne oloaan turvalliseksi täältä turvapaikkaa hakevien miesten takia.

Nyky-SaiPan pelaajien taidoilla voisi päästä vaikka finaalipeleihin. Mutta se psyyke vieraspeleissä! HPK:lle varmat 3 pistettä?

Joutsenon suuressa Tervetuloa rakkaat pakolaiset -illassa v 2015 varoitin ja ennustin tulevasta seksuaaliterrorista; pääsin jopa lehteen. Mitään toimenpiteitä ei ole vuosien aikana tehty.

Suomi arvostelee Trumpia rajavalvonnasta ja vapaan liikkumisen estoa Meksikosta. Eikä muista omaa täysin piikkilangoilla ja tuhansilla sotilailla suljettua itärajaansa.

Yleisimpien kanavien TV-ohjelmat, tiistaina 15.1.: uusintalähetyksiä 130! Mistä me maksamme? Ohjelmista, joita näytetään uudelleen ja uudelleen! – Suivaantunut

Onko vuokrataloissa asuvat toisen luokan ihmisiä, kun joutuvat lumen pöpperössä kävelemään ja naapureiden avulla työntämään kiinni jääneitä autoja.

Petteri Orpo luottaa suomalaisiin, mutta kysymys onkin siitä luottavatko suomalaiset enää Orpoon?

EU-maille yhteinen pakolaiskeskus ja sinne yhteiset pelisäännöt. Sieltä sitten kiintiöpakolaisia eri maihin. Tilanne on kestämätön ja syö sosiaaliturvaa kantaväestöltä, joka sen on kustantanut.

Uuteen kaasubussiin on niin korkea askelma, että käsin vetämällä pääsin kyytiin. Poistuessa bussia ei kallistettu, vaikka painoin sinistä nappia. – Pieni vanhus

Turha valittaa tieurista, kun ajetaan samoja jälkiä jonossa. Siinä on mahdollista käyttää koko kaistan leveys, niin ei polanteita synny!

Useat puolueet ovat huolissaan eläkeläisten toimeentulosta. Vuonna 1996 otettiin ongelmien ratkaisuun väliaikaiseksi käyttöön eläkeindeksi. Tämä ratkaisu on edelleen voimissaan. Mistä apu?

Onko Lappeenrannan kaupungilla todellakin ylimääräistä rahaa tuhlattavaksi monitoimihallin selvityksiin, vaikka niitä on jo tehty useaan kertaan?

Kultaleijonat ym. urheilijat, teistä ei ole kuin kuluja. Huipulle päästyä kirjat ulkomaille, ei veroja Suomeen. On myös poikkeuksia ja kunnia heille.

Mitä yhteistä on Qatarissa ja meidän etenkin vanhusten terveydenhuollossa? Hyödyntävät orjatyöpiirteistä toimintaa ja altistavat väsymysoireyhtymään.

Oli se vaan hirveää seurata tuota eduskunnan kyselytuntia. Siitä puuttuu kaikki inhimillisyys, kun raha (=ahneus) ja terveys kilpailevat keskenään. Onneksi jo ikä suojelee tältä kaikelta.

Yleensä se on ymmärtämätön ihminen, joka stressaantuu koiran nähdessään.

Kun henkilö ilmoittaa kunnallisella tasolla muu uskonnollinen yhteisö. Voiko hän olla evankelisluterilaisten edustaja?

Karhuvuoressa ihmisten laiskuus huipussaan, lumet työnnetään vaan tien yli muiden harmiksi

Ovat tainneet kadota hautaan kaikki hyvät sanoittajat, kun lauluissa toistetaan samaa lausetta 2,5–3, 5minuuttia. Ei viitsi enää radiota aukaista.

Jos vielä on olemassa ns. tiekarhuja, niin niille olisi hyvä näyttää jäisiä uria ja erityisesti risteysalueita, jotka ovat kuin perunapeltoa, ellei jopa pahempia.

Miksi venäläisille pitäisi antaa turvapaikka Suomesta? Venäjä on turvallinen maa. Mielestäni ei pidä.

Kyllä on mahdottomuus lukea lehtiä Imatran kaupungin kirjastossa kulttuuritalolla. Hirveä hälinä ja mökä. On ajettu kirjaston käyttäjät pois koululaisten tieltä.

Aura-auto kävi Joutsenon Repokivessä viimeksi noin viikko sitten ja sen jälkeen on satanut lunta noin 20 cm. Pitäisiköhän vaihtaa aurausurakoitsijaa, kun homma ei luista? – Repolainen

Eihän siinä päivystyksen lääkäripulassa mitään kummallista ole. Uusi sukupolvi on valmistunut lääkäreiksi eli hullut ne on, ketkä töitä tekee, viisaat pääsee vähemmällä.

Nyt kun Jumaltenrannan, eikun Kaislarannan, rakennustyöt ovat alkaneet, niin muistutus urakoitsijoille ja kuorma-auton kuljettajille: Nopeusrajoitukset koskevat kaikkia myös Sammaltiellä.

Merja Piironen kirjoitti jälleen asiaa. Miten saataisi tämä ”lällykansa” myös toimimaan eikä vain näin kirjoittelemaan mielipiteitä? – Raija

Kiitos Merja Piironen oikeaan osuvaan kirjoituksestasi! Tämän hallituksen tavoitteena on ollut eliitin valvoma orjalandia! Lukekaa hyvät ihmiset( ES 17.1.).

Ulkoministeri Timo  Soinin (sin.) tehtävä on sopia pakolaisten palautuksista. Ei näköjään riitä kyvyt.

Olisiko Lemillä pitänyt valita joku muukin asiantuntija talouden seurantaryhmään kunnanjohtajan lisäksi?

Luetuimmat