Estarit: Viimeisellä lennolla Pohjois-Italiasta suurin osa matkustajista oli venäläisiä – Ilmeisesti heihin se ei tartu

Lainatakseni sanon nyt kumminkin vielä kerran että jäähallia ei tule ängetä omakotitalolähiöön liikennesumppuun.

Sepe

Mikäli liikennejärjestelyt saadaan toimimaan ja taloudellinen lisäpanostus on kohtuullinen, sijoitetaan näyttävä julkinen rakennus ydinkeskustaan parantamaan kaupungin vetovoimaa.

MN

Käykää katsomassa tässä keskustassa klo 18.00 liikennettä mihin sitä hallia suunitellaan.

Persut ja kokoomus tekee politiikkaa jopa koronaviruksella, kyllä Suomessa tehdään kaikki mahdollinen oli hallituksessa kuka tahansa.

11.3. mies potki koiraa. Kielsin niin tekemästä. Käski minun painua v...n.

Surullinen

Poliisin ensisijainen tehtävä on ennaltaehkäistä rikollista toimintaa mutta miksi ovat nurkan takana odottamassa että mahdollinen rattijuoppo lähtee ajamaan, miksi eivät puutu ennen ajoa ennaltaehkäisevästi.

"Syytä välttää" ja "kehotetaan" pitää laittaa syrjään ja "määrätään" pitää ottaa nyt heti käyttöön. Nyt ei enää pelleillä Koronan kanssa!

Korona jyllää Euroopassa. Meillä on vieressä iso Venäjä, jonka koronasta ei juurikaan kuulla uutisia. Viimeisellä lennolla Pohjois-Italiasta suurin osa matkustajista oli venäläisiä. Ilmeisesti heihin se ei tartu.

Kiitokset Koistisen Pasille Huhtiniemen ladusta. Selittelyjen sijaan näytit, että tekemällä tulee valmista.

T. Onksmän

Salaako Venäjä koronaviruksen leviämistä Venäjällä? Todennäköisesti tauti on sielläkin levinnyt pandemian tasolle.

Varsinaista touhua tämä Italiasta lennättäminen, ei näköjään haluta ymmärtää miten vakavasta asiasta on kysymys koronnaviruksen osalta.

Missä on lehtiartikkelit isojen värikuvien kanssa jäähallista Kisapuistossa? Miksi vain keskustavaihtoehtoa esitellään hienoin kuvin? Lopettakaa aivopesu keskustahallin puolesta nyt!

Mie vaan

Ajaako kokoomus kaksilla rattailla: Jyri Hänninen ja Markus Iitiä tilatoimikunnassa Sammonlahden kouluinvestoinitia supistamassa ja muutama muu taas lehdissä vastustamassa. Jokaiselle siis kumarretaan, mutta myös pyllistetään!

Jos Pontuksen koulu joudutaan sulkemaan koronaviruksen takia, niin se ei opetustointa haittaa. Ovat olleet tähänkin saakka kotiopetuksessa.