Estarit: Jotain on pahasti tehty väärin – Ennen niin vilkas Valtakatu ammottaa tyhjyyttään ja vapaita liiketiloja paljon

Jotain on pahasti tehty väärin, ennen niin vilkas Valtakatu ammottaa tyhjyyttään ja vapaita liiketiloja paljon.

Tervetuloa Tuomo Sallinen Lappeenrantaan. Toivon, että saat uudistuksia ja ketteryyttä nykyiseen hitaaseen, vanhentuneeseen toimintakulttuuriin.

Energialaitos on kaupungin lypsylehmä jonka monopoliasemasta pidetään kiinni kynsin hampain. Kyllä jokaisen pitää saada valita oma energian lähteensä tässä mukamas vihreässä kaupungissa.

Eikö Taavetin torin istutukset ole kunnan teknisen toimen heiniä? Ei ilmeisesti tarpeeksi työntekijöitä, että olisi kaikki työt tehty.

Vuonna 2020 televisiossa: "Ei se kyllä kauheen kivalta tunnu eikä se oo hirveen mukavaakaan, kun mun hyvä kaveri kuoli." Oi aikoja, oi tapoja.

Taas alkoi "korona air" lentää ja levittää kiinalaista lepakkoruttoa, odottakaas pari vikkoa. Kyllä tautikäyrät nousee. äxy

Nyt ylen Lpr:n aamut ja iltapäivän lähetykset pitkästä aikaa asiallista kuultavaa.

Marian aukiota ympäröivät ylikorkeat laatikkomaiset rakennukset ovat rumia. Kuinka sellaisten rakentaminen on voitu sallia? Tietääkö joku?

Juu, Mäkelän linjalla annetaan EU:n hajota, Suomelle markka takaisin ja korot pilviin. Maa taas takaisin itänaapurin puristukseen, niin kuin ennen hyvään aikaan. Herätys äänestäjät!

Luetuimmat