Estarit: Ihmettelen miksi kauniita ruusuja ja lupiineja tuhotaan talkoilla ja samalla hyväksytään hanhet paskoineen

Kiva rantaraitti, totta! Mutta voisiko myös pyöräilijät ottaa huomioon kävelijät, eikä paahtaa miljoonaa. Soita kelloa!

Eipä tullut mieleenikään mennä "neuvomaan" kollegoja lopetettuani työt. Risoo kahden eläkevirkamiehen jatkuva raapustelu. Ja OP:n torni on ihan nätti.

Maaherrankadun rakentaminen täys farssi. Kaupunkirakentaminen tulee olla tiivistä. Rivitalot kuuluu maaseudulle ja ulkopuolelle keskustastan. Kerrostalot kuuluu kaupunkikuvaan.

Rokkari on epämiellyttävä.

Sammonlahdessa kaunista luonnontilassa olevaa rantapuistoa. Jotkut käyvät tarpeillaan polkujen vierustoilla ja jättävät pyyhepaperit tuulen vietäväksi. Sammalta löytyy millä peittää tekoset. Pidetää virkistyspuisto siistinä.

Tauno Tukiainen on oikeassa, Kutilan kanava on ihan höpöä, Vehkataipaleen kanava mättää vettä ihan tarpeeksi juotavaksi.

sekatyömies

Jos ihmiset pakenee jostain, ne pitää palauttaa.

Yhteiskunnan ja yhteisöjen kannalta tärkeintä on turvata jatkuvuus ja tulevaisuus. Huomio lapsiin ja lapsiperheisiin niin, että heillä on mahdollisuus elää ilman ylivoimaista maksutaakkaa.

Ihmettelen miksi näitä kauniita ruusuja ja lupiineja tuhotaan talkoilla kaunistamasta luontoa ja samalla hyväksytään hanhet paskoineen tuhoamaan pellot ja mv elannon.

Ei missään nimessä venäläisiä tänne moneen kuukauteen, näkihän sen miten tartunnat lisääntyi kun kaksoiskansalaiset päästettiin tänne!

Masa

Onpa vanha harmooni saanut arvoisensa paikan, hävetkää tuojat.

Kirsikkapuiston idea on kansalaisten. Politiikot pysykää pois. Maksamme taimet itse. Lahjoittakaa kokouspalkkiot kaupungille koronakuluihin. Kaavottakaa rivitaloja keskustaan ja päiväkoti Ukonpuistoon.

Olipa Ylellä Ähtärissä viisas toimittaja, metsäpeurat saaneet poikasia.

Kiitos kaupunginisät, kun torppasitte kylpylän, sataman ja linnoituksen kehittämisen. Kun vielä suljette lentokentän ja vastustatte kaksoisraidetta niin silloinhan riittää rahat kaupungin ympärille rakennettavaan muuriin!

Kristinuskossa mieli vapautetaan elämälle ja elämän voimille. Psykiatriassa mieli sidotaan pois elämästä ja elämän voimista ja annetaan kuoleman valtaan.

Ai täälläkin samanlainen urheilukupu keskellä kaupunkia ja samanlainen saunasatama kuin monissa muissakin kaupungeissa. Miksi matkustaa jos kaikki kaupungit toistensa kopioita?