Estarit: Voisiko hiekkalinnan hiekkalaatikon kastella — Tulisi kunnon hiekkakakkuja, eikä koko alue pölisisi

Lappeenrannassa on purettu ja rakennettu jo 1980, -90 ja vielä 2000-luvun alussa hyvin holtittomasti. Ketkä mahtoivat olla silloin kaupungin virkamiehiä ja päättämässä rakennusluvista?

Voisiko hiekkalinnan hiekkalaatikon kastella? Tulisi kunnon hiekkakakkuja, eikä koko alue pölisisi. Kiitos etukäteen.

Kaupungintalolla on muotokuvat entisistä kaupunginjohtajista. Joko nykyisestä on tekeillä?

Arvoisa autoilija, miltä arvelet takaa tulevasta avokypäräisestä motoristista tuntuvan, kun ruiskutat lasinpesunesteet hänen silmilleen? Voin kertoa, maistuu pahalle.

Kimpisen varakkaat omakotiasujat vastustavat kaupungistumista. Asialla ovat samat tahot, kuin Ukonpuistossa. Muuttakoot Lemille, siellä on tilaa.

Ei se maailma niin pyöri, että ollaan kotona tekemättä mitään, kytätään muiden tekemisiä ja valitetaan toisten päätöksistä.

Montakohan kertaa Hietalankadulla on pyöräilijä ollut vaarassa keskustaan päin mennessä, ylämäki nääs. Kannattaisi varmaan myös miettiä niitä omia nopeuksia. Ei autosta aina pysty kaikkea näkemään.

"Vanhaksi" mennyt kutsukirje. Onko kymmenen päivän toimitusaika kirjeelle Postin mielestä luotettavaa toimintaa?

Kiitos Klaus Pelkonen ja Seppo Aho Maaherrankadun tonttikommenteista. Johonkin aina loppuu kerrostaloasutus ja alkavat omakotitalot.

Hakalissa ja Hovinpellolla rottaongelma. Joka kevät valitetaan vapaana liikkuvista kissoista. Niinpä niin. Mitä siitä tulee, jos kaikista tehdään sisäkissoja? Meidän kissa pyydystää rottia.

Etelä-Karjalassa on vielä kansanedustaja, joka ei tiedä, että junassa matkustaminen ei oikeuta kilometrikorvaukseen.

Hyvät kauppiaat, jotka määräätte kauppojen olevan auki juhannusaattona ja juhannuspäivänä kello 21:een asti, olettehan myös itse töissä loppuun asti ja näytätte esimerkkiä ahkeruudesta työntekijöillenne?