Estarit: Ennen kahden kuukauden lomaansa kansanedustajat ajoivat työttömät perikatoon

Seksuaalisuus on geeneissä. Katsokaa vaikka luontofilmejä. Vanhat sananparret pitävät paikkaansa: siitä puhe mistä puute, se koira älähtää johon kalikka kalahtaa.

Kopran ja kokoomuksen mallilla parhaiden toimii miljoonien kerääminen yksityisten terveysyritysten johtajien Luxemburgin tileille! Eksoten jää tänne!

Katujen auraus rahoitetaan kiinteistöverolla. Kiinteistövero on alkujaan perustunut katujen kunnossapitoon. Laajeni myöhemmin maaseudullekin.

Lassi Laukkanen muistaa talvisodan, mutta ei kirjoita mitään siitä, kuinka kävi kun lähdimme Saksan mukana jatkosotaan 1941. Siellä Natossa se Saksakin taas luuraa.

Yle uudistaa radiotoimintaa vuoden alusta. Jokohan nyt olisi aika saada, myös tänne Etelä-Karjalaan, oma maakuntaradio. Nyt "toimintaa" ainoastaan Lappeenrannassa.

Jouluaaton ohjelmista viestiä Ylelle: TV1: pitkä miinus, Yle Radio 1 : täysi 10. Sotkivatko ohjelmien suunnittelijat Pohjantähden ja Betlehemin tähden? – Rauhaa, ei riitaa ja sotaa

Kiitos Sinulle Jukka Kopra järjen ja ihmisyyden sanoista kovenevissa kivuissa kituilevien puolesta, joita auttaa ei saa, ennenkuin on myöhäistä.

On kunnanvaltuutetuilla hienot läppärit, mutta ei niillä katuja saa hiekoitettua! Koko joulun kadut hiekoittamatta.

Miksei puita voida kaataa sähkölinjojen vieriltä "hyvän sään" aikana, vaan pitää odottaa, kunnes puita kaatuilee linjoille ja silloin alkavat raivaukset! Hölmöläisten hommaa. – Esukka

Totta on, jos nainen ei saa lääppijöitä kuriin, se on ihan hänen omaa tyhmyyttään! Turhaa syyllistää miehiä.

Miten eläkeläiset ovat lisänneet kulutusta, kun nykyinen eläke ei tahdo riittää?

Miten on mahdollista, että HL sai Eksoten kilpailutuksessa samat laatupisteet kuin Lemminkäinen ja Skanska?

Marja-Liisa Vesteriseltä hyvä ja paikkansa pitävä vastauskirjoitus Eksoten toiminnasta Etelä-Karjalan kukkopojalle.

Hyvä Marja-Liisa Vesterinen, kun kerroit Jukka Kopralle missä mennään. Heidän suuri pettymyksensä näkyy ja kuuluu.

Ihmiskunnan tulisi ottaa oppia eläinkunnasta. Apinat eivät maksa veroja, harvat eläinlajit ovat "yksiavioisia" eikä eläinkunnassa jyrää "metoo"-liike!

M-L Vesterinen, viisi kuukautta Eksoten selkäleikkausjonossa työikäisenä ei ole "pikkujuttu". Sotessa ihminen on puolueitten pelinappula. – Työläinen

Eksoten kotihoito yhtä huijausta. Hoitajat vaihtuvat lähes päivittäin. Kukaan ei selvillä asiakkaan voinnista.

Kotihoidossa hoitajilla kiire, ja muistavat siitä asiakkaalle kertoa, ja asiakkaalla paha mieli, kun hänestä vaivaa niin paljon.

Juuri ennen kahden kuukauden lomalle lähtöään kansanedustajat ajoivat työttömät perikatoon. Yleislakko pystyyn ja hallitus vaihtoon.

Aktiiviset työkokeilujaksot (6,5 kuukautta ja 9 euroa/päivä) eivät johtaneet yhtään mihinkään. Minulle syntyi ylimääräisiä kustannuksia, kaupunki ja yrittäjät säästivät palkkakuluissaan, minulle ei eläkekertymää.

Aivan mahtavaa lukea valoisia juttuja nuorista. Nuoruuden pitäisikin olla valoisaa itsensä ja oman juttunsa etsimistä.

Työttömien mollaajille tiedoksi: Työttömyys on tuomio, joka joinain päivinä tuntuu elinkautiselta, kun lamaannuttava toivottomuus ottaa ylivallan.

Jokaisella liikuntarajoitteisella ihmisellä on oikeus käydä omaisensa tai ystävänsä haudalla autolla . Seurakunta ei sitä voi kieltää, eikä kiellä todellakaan.

Törkeää ääntenkalastelua Vesteriseltä ja Kopralta. Olette molemmat unohtaneet pääasian eli potilaiden hoidon. Kohta varmaan ensiapuunkin kysytään jäsenkirjaa!

Työttömien aktiivimalli vaan käyttöön! Paljon on kolmekymppisiä nuoria, joita ei työnteko kiinnosta eivätkä hae aktiivisesti töitä. Eikä sitten kelpaa mikä tahansa työ jos tarjotaan!

Taisi olla hallituksen tilaama tutkimus, missä todettiin, että eläkeläiset kuluttavat. Ei tarvitse nostaa eläkkeitä! Kuluttaa kyllä, mutta lääkkeisiin, ruokaan ja vuokraan.

Lemillä perjantaiaamuna valtion tiet erittäin liukkaat.  Missä hiekoittaja? Tien käyttäjä

Ei vanhuksia noin vain mennä ulkoiluttaa tai tehdä lumitöitä välttyäkseen korvauksen heikennykseltä. Ensin pitää jonkun ottaa töihin ja tehdä sopimus.

Juha Eklund kirjoitti seurakuntayhtymän strategiaan kuuluvan lapsiperheiden kohtaamisen. Lappeenranta lopetti Harapaisen perinteisen ilotulituksen. Sanat ja teot eivät kohtaa!

M-L Vesterinen tietämätön Eksoten erikoissairaanhoidon jonoista. Siksikö syöttää väärä tietoa?. Kopra kirjoitti aiheesta. Jono ortopedille 2,5-3 kuukautta ja sitten sama leikkaukseen.


Venäjän tavoite on lisätä demokratian vastaista uutisointia, lietsoa kärjekkyyttä, kylvää epäluottamusta ja tukea ns. kotiryssiä. Olkaapa valppaana!