Estarit: Kaupunki voisi vaihdattaa Tyysterniemen uimarannan ainoan lyhtypylvään lampun palavaan näin syyspimeillä!

Pihkan käyttö terveystuotteena ei ole uusi asia, jo isäni 50-luvulla teki pihkasta ja tervasta salvaa jolla voideltiin haavoja sekä hiertymiä.

Kuinka tyhmä ihminen voi olla. Miehellä on todettu korona ja nainen menee töihin tartuttamaan työkaverit.

Koronan vaarallisuus ei ole edes 1/100 mitä alussa arveltiin. Mihin perustuu hysteria ja mihin pakkotoimilla pyritään?

Äänestän Ruokolahtea vuoden Mämmiläksi.

Kaupunki voisi vaihdattaa Tyysterniemen uimarannan ainoan lyhtypylvään lampun palavaan. Näin syyspimeillä!

Hävettää olla ruokolahtelainen ensimäistä kertaa 30 vuoteen. Eikä kolahda ääni vaaleissa. Sanokaa edes suoraan mistä tämä suhmurointi johtuu. Luottamus meni oikeudenmukaisuuteen.

Kiusaaminen on tuhoisaa! Miten koulukiusaaja, joka teetti ruman työn toisilla, mahtaa opastaa asiassa oppilaitaan toimiessaan luokanopettajana pikkukaupungissa?

Kiitos Kaarina Pesonen ammattimaisesta kirjoituksesta meidän äitien puolesta 2.10. Etelä- Saimaassa.

Ruokolahtihan painaa kuntasekoilussa Parikkalan rinnalle, ja ohikin.

Metsäteollisuus astui päätöksellään 100 vuotta taaksepäin. Miten Suomessa tämä on mahdollista. Työläisten oikeudet pikaisesti turvattava lailla.Tällä päätöksellä on pukki kaalimaan vartijana.

Jahas, nyt on hallituksen arvioitava kaikki yritystuet uudelleen. Vain tukia niille yrityksille, mitkä oikeasti tuntevat yhteiskuntavastuunsa.Työntekijöiden sovitut edut laillistettava.

Eduskunnasta pudonneen Tiilikaisen kuukausipalkka valtiosihteerinä on 13 000 euroa. Ruokolahti on lukinnut kunnanjohtajan palkaksi 6 500 euroa. Tuleekohan Kimmo?

Kiitos Kaarina Pesonen! Vuoden paras ja tervehenkisin kirjoitus! Vihdoinkin ymmärrettävä käsite XXY-kromosomin kautta epämääräiselle trans-ilmaisulle.

Ruokolahden demarit aiheuttivat häpeän tunteen jäsenyydelleni. Tätä en olisi kymmenien vuosien jälkeen uskonut. Surullista.

Kyllä Ruokolahden kuntapäättäjät kunnon ryöpytyksen ansaitseekin. Kyllä äänestäjät muistaa, vaalit tulloo.

Suomi on sopimusyhteiskunta, sanoi yksi metsäjätti ihan mitä vaan. Röyhkeää ja itsekästä kytköstä. Hallituksen tulee alkaa rustata lakeja työntekijöiden suojaksi vastaisuuden varalle.

Miksikö kouluväkivalta räjähti käsiin, siksi kun tekijä tietää että hän ei saa rangaistusta.

Lukekaapa kirja nimeltä "Maan tapa" niin selviää ketkä ja miten asioitamme hoidetaan.

Heta

Iso kiitos psykiatri Jussi Seppälälle potilaan inhimillisestä hoidosta!

Sinä YTK-laisia loisijoiksi haukkuva, ihan sinun takiasi toivon että ay-liikkeet kaatuu täysin. Turha tulla hattu kourassa itkemään.

Näyttää vahvasti siltä, että ensi kevään kuntavaaleissa Ruokolahdella menee vaihtoon koko porukka.

Onneksi saadaan keväällä uusi Ruokolahden kunnanhallituksen kokoonpano. Ihan turha oli kaivella tappion kirkastamana vanhoja luurankoja/epäluottamusta henkilöstä demokratian mukaisen äänestyksen jälkeen. Puhtoiset kunnanhallituksen jäsenet arvioivat asiaa. Eikun äänestämään keväällä!

Lappeenkatu, mikä on suunniteltu tärkeäksi keskustan läpimenoväyläksi länsi-itä suunnassa, muuttuisi 1-kaistaiseksi! Sitäkin salailtu. Samoin 120 metriä pitkän hallin julkisivukuvia. Halli ei mahdu keskustaan.

Rak.ins.

Ruokolahden kunnanvaltuuston pitäisi saada joku sanktio, kun se on ylittänyt toimivaltuutensa kunnanjohtajan sopimuksessa. Kunnanhallitus sen päättää. Nyt selvästi naisen syrjintää. Minä nostaisin syrjintäkanteen.

Nyt kaikki ruokolahtelaiset! Vaalit tulossa, joten teillä on myös päätöksen aika. Haluatteko todella näiden edustajien jatkavan asioidenne hoitamista. Kunnan maine on joka tapauksessa mennyt.

Uusimmat uutiset