Estarit: Jos jäähalli tulee keskustaan, niin eikö sisäliikuntahallin voisi tehdä Kisapuistoon?

Miksiköhän Eksoten hallinnosta lähtee kaikki osaavat muualle? Pieni piiri jatkaa pyörimistään.

Käsittämätöntä. Valtiovalta jakoi urheiluseura SaiPalle satatuhatta euroa. Saavathan ostaa uusia pelaajia meidän verorahoilla. Jore

Kuulostaa tosi merkilliseltä kun Itkonen sanoi lehtihaastattelussa, ettei kiireiltään huomannut/ehtinyt allekirjoittaa palkkaharmonisointiin liittyvää sopimusta. Siiskonen taas väittää, ettei mitään alkekirjoitettavaa sopimusta ollutkaan. Nythän tämä asia sai mielenkiintoisen käänteen.

Pääministerin pitää pyytää anteeksi vastuuttomia puheitaan ja aivopieruja.

Nyt Lapin hotellit ja rinteet pitää myydä alennuksella kotimaisille matkailijoille ja työttömiksi jäävät porot tarjoillaan edullisena ruokana suomalaisille.

Tarkemmin ajateltuna kyllähän täällä pärjätään hyvin ilman uutta areenaakin. Liigakiekkoa voi käydä katsomassa Kouvolassa ja nimekkäitä artisteja Helsingissä.

Nuoriso pistänee vilkun vilkkumaan. Muutama kymmenen pilailmoitusta sulkee koulut, virastot jne.

Huom. Muistakaa päättäjät Lpr ei ole Tampere. Pikkusen eroa ihmismassasta ja sijainnista.

Uusi jäähalli kuuluu Kisapuistoon. Keskusta Areena tukkisi tapahtuma-aikoina liikenteen ja parkkipaikat keskustassa. Ihan turhaa haaveilua se että omilla autoilla ei tapahtumaan tulla. Ja ns. "saattoliikenne" ennen jälkeen tapahtuman ruuhkauttaa!

Jos jäähalli Lappeenkadulle, niin sitten pitää alkaa vähentämään turhia johtajia ja päälliköitä Lappeenrannan kaupungilta ja niitähän riittää. Vai mistä rahat meinasitte ottaa?

Jos jäähalli tulee keskustaan, niin eikö sisäliikuntahallin voisi tehdä Kisapuistoon?

Merkillinen hallivaihtoehtojen esittely, mollattiin Kisapuisto ja kehuttiin keskustan vaihtoehtoa. Kyllä esittelijän pitäisi ymmärtää esittää vaihtoehdot puolueettomasti.

Lehdessä kerrottiin uimakiellosta Pappilanlahdessa, sitten kun kerrottaisiin vielä missä tämä Pappilanlahti on.

Keskustan halliinkin monet katsojat joka tapauksessa tulisivat autoilla. Hekö sitten hakevat pysäköintipaikan parkkihalleista ja maksavat siitä, kun Kisapuistossa olisi ilmainen pysäköintila hallin vieressä?

Nämä urheiluhallit ovat saaneet liian mahtavia kierroksia, hinnoista puhumattakaan, joten on aika vetää henkeä ja kunnolla. Tällä kunnalla on jo ihan tarpeeksi rahoitettavaa ilman lisäkuluja.

Voipio, vaikka kunnilta häviää sotessa iso osa verotuloista, häviää niiltä myös isot soten maksuosuudet, kun valtio ottaa ne hoidettavakseen. Eipä tarkastella yksisilmäisesti.

Kyllä marjavirmat ja terveydenhuollon päättäjät voisi panna vastuuseen koronan levittämisestä, ulkomaiset poimijat ilman maskia ja porukkaa piisaa kun markkinoilla. Etelä-Karjalan yksityismetsissä korona leviäå tulipalon lailla. Pois maasta, jos ei muuten niin pakolla. Myrsky

Keskustahalli on tätä samaa hölmöläishommaa, mitä oli tuo teatterikin ostoskeskukseen. Niin jäi vain sekin veronmaksajien harteille. Unelmahöttöä ilman realismia. Pliis, edes yksi tuottava päätös

Nyt aiheellista kysyä mitä virkamiehet hyötyy yhden liigajoukkueen etujen ajamisesta.

Miten junnut kuljettavat isot jääkiekkovarustekassit mahdollisen keskustan ja Kisapuiston harjoitushallien välillä? Varsinkin, jos ei ole riittävän lähellä riittävästi pysäköintitilaa. Missä ekologisuus?

Ikäluokat pienenevät ja vanhenevat, ketkä täyttävät katsomot tulevaisuudessa?

LPR keskusta kuosiin, viimeinen vanha rakennus,Platanin talo nurin vaan, 8-kerrosta betonihelvttiä kehiin ja koko keskustan peittävä jääareena, ja linja-autopysäkit ja parkkipaikat lentokentän reunalle lähemmäs ei saa autoilla! Muuten sakot ja kortti pois. SH

SaiPa lupailee mahdollisen keskustahallin tulevat ravintolat olisivat heidän yritystoimintaa. Minkälainen bisneskokemus urheiluseuralla on? Miten heidän lahjatavaraliikkeet ovat menestyneet?

Jos tässä taloudellisessa tilanteessa aiotaan jää/liikuntahalli keskustaan rakentaa niin jo on hulluus huipussaan. Nyt järki mukaan!

Kansanedustat poistakoon oman verorahoilla kustannetun eläkeputken, sen jälkeen vasta työntekijöiden vuorotteluvapaan ja varhaiseläkkeet. Hävytöntä.

50 milj, jäähalli. 70 milj, jätevesipuhdistamo. 8 milj, sisäliikuntahalli. 16 milj, Eksote palkat. Päälle kouluinvestoinit. Kaikki lainalla, huh,huh, luulisi hirvittävän päätäjiä.

Keskustan Lintilän toiveena taitaa olla tehdä Lapista korona-reservaatti. Kaikki matkailijat vaan Suomeen, viis koronaluvuista. Keskusta mokaamassa taas!

Johan vitsin pukkasi. Harry Harkimo aikoo pyrkiä Helsingin pormestariksi. Paremmin sopisi Jokeri-jopparille Moskovan vastaava. Vapise paavi!

Jos jäähalli tulee keskustaan, hyvästi SaiPa. Jos paskaputki Saimaaseen, hyvästi Lappeenranta! Kertokaa mistä niitä miljoonia, jopa satoja sataa!

Aika erikoista, että vuokralainen SaiPa sanoo paljonko he maksavat vuokraa. Yleensä vuokran antaja määrää vuokran ja näin tapahtuu myös muiden seurojen kohdalla.

Luetuimmat