Estarit:Syytä tulla Saimaalle -sivuilla ei näy Lappeenrantaa lainkaan

Lainaus helsinkiläisen puiston kyltistä: "Kukat maljakossa vain hetken kukoistaa/mutta luonnossa kauas aikain taa!" Kauniisti sanottu.

Suolattomuus on "puskasta", seuraa huono olo ja voimattomuutta ym. Solujen ionipumput tarvitsevat natriumia ja kaliumia sekä magnesiumsitraattia ja kalkkia! Erityisesti kuumalla säällä.

Erittäin hyvä ehdotus muuttaa tylsät Valta- ja Koulukadun nimet Aleksanteri- ja Kuninkaankaduksi! Kannatetaan.

Sossuja äänestäneet saatte nyt sitä, mitä hallitusohjelma lupaa eli se rokottaa tyypillistä sossuäänestäjää oikein kunnolla. Nyt pannaan köyhät todella koukkuun. Oletteko tyytyväisiä nyt?

Jos päätetään isis-äitien ja lapsien tulo Suomeen, pitää heidät asuttaa lähelle lapsivaltuutetun elinympäristöä, jotta voi valvoa lähietäisyydeltä kotoutuksen edistymistä.

Kuusi sähköyhtiötä yhdeksi yhtiöksi. Seurauksena sähkön hinta nousee, kun kilpailua ei ole ja monopoli toimii...

Vaalit ovat ohi ja puolueiden takinkääntöviikot hallituskiimassa ovat päättyneet. Valtion omaisuutta ei myydä, kaikki eläkeläiset saavat satasen heti ja kepu jatkaa sote-sotkuaan. Hohhoijaa..

Sirpa Pietikäinen, rattijuopumus. Teuvo Hakkarainen seksuaalinen ahdistelu, pahoinpitely. Jan Vapaavuori pahoinpitely, varkaus, rattijuopumus. Onhan näitä – ei yksin Antti Kaikkonen.

Taipaleen seurakunnan pitäisi pienentää omaisilta perittäviä maksuja, koska seurakunta ei hoida edes nurmikon leikkausta. Surullinen näky.

Syytä tulla Saimaalle -sivuilla ei näy Lappeenrantaa lainkaan. Sen sijaan Mikkeli, Varkaus, Savonlinna löytyy. Siis Lappeenrannalla ja Saimaalla ei ole matkailijoille mitään annettavaa?

Myllysaaressa kaunis luonnonpuisto! Onneksi kiipeilynarut eivät enää pilaamassa!

Uusimmat uutiset