Estarit: Nolo loppu tälle lätkävouhotukselle 2018!

Valtakatu auki liikenteelle. Tapahtumien aikana sulut Marian aukioon. Ei pitäisi olla kovin vaikeaa.

Pelon sekaisin mietteinkö pitää tästä eteenpäin sähkösavuketta höyrystellä?

Aikaisemmin valitettiin, miten kamalat olot vanhuksilla oli hoitopaikoissa, ja kun niitä lopetettiin, alkoi valitus kotihoidosta!

Lappeenrannassa on naisten odotettavissa oleva elinikä lyhentynyt. Eipä ihme, naisten lihavuus silmiinpistävää

Olli Rehn (kesk.) junaili venäläisen atomivoimalan Suomeen. Nyt Rosatomin rahoituskin järjestyy, kun pääsi Suomen Pankin pääjohtajaksi.

Yli 35 vuotta raudoittajana ja työt loppuivat, kun ulkomaalaiset tekevät halvemmalla, mutta kun tulosta ei takaa kukaan. Se siitä vaan, että mistäpä hakisin sopeutumiseläkettä? – Esukka

Nolo loppu tälle lätkävouhotukselle 2018!

Median joukkovalhe: Trump vaatii aseita koulujen opettajille. Totuus: Trump esittää koulutettua "vartijaopettajaa", jolla tarvittaessa ase saatavilla.

Kansanedustajat ruhtinaallisine etuineen etääntyvät niin paljon tavallisesta elämästä, että paluu arkeen aiheuttaa vakavan henkisen järkytyksen. Sopeutumisraha lievittää oireita.

Onpa ollut hyviä kirjoituksia vanhusten inhimillisen kotihoidon ja hoivapalvelujen tarpeellisuuden puolesta. Ottaisi vihdoinkin Eksote opikseen! Tervetuloa yksityiset hoivapalveluyritykset.

Kyllä kaupunkikuvaan harmonia kuuluu: 1700-luvun kirkon viereen ei jäätelökioskia! Pankin eteen!

Luojan kiitos kansanedustajien kolminkertainen eläkekertymä tavalliseen kansalaiseen verrattuna säilyy. Samoin verottomat kulukorvaukset.

Ja taas naisilta jotain pois. Voi tätä hallitusta. Onneksi ihan kaikki ei onnistu.

Sankarihautausmaan voisi hyvin siirtää jäähallin tieltä. Esim. Pontuksella olisi paljon rauhallista tilaa.

Jos haluaa oikeasti tietää mitä esim. Gazan alueella tapahtuu niin pitää käydä itse katsomassa. Tuskin TV7 on sen puolueettomampi ja kaikkitietävä lähde kuin mikään muukaan media.

Matti Viialaisesta näkyy vanha totuus. Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat. Ei uusia maakuntia

Huolestuttavat ihmiset, jotka haluavat ampua heitä häiritsevät asiat niin kuin esim. toreilla hengailevat naakat. Neantherdalilaisen ihmisen ongelmanratkaisumalli.

Veikkaus Oy on alkanut hallinnoida yksityisten pankkitilejä ja kieltänyt pariskuntien yhteisen pankkitilin käytön. On muka terrorismin rahoittamista ja rahanpesua. Taidan laittaa rahani pesukoneeseen.

40 miljoonan säästöt: Saipan pelit ja harjoitukset Imatralle ja alemmalla tasolla olevat linja-autokyydillä Savitaipaleelle.