Estarit: Lappeenrannassa ei kannata asua

Outo juttu että päälliköitä palkataan jatkuvasti lisää elinvoima ja kaupunkikehitykseen mutta päivähoitopuolelle ei ole rahaa. Milloin viimeksi on tarkistettu kyseisen osaston päälliköiden toimenkuva?

Vielä jäähallista ei voi Kivenkadun maapohja olla kalliimpi kuin Lappeenkadun ratkaisu kaikkine purkuineen ja liikenneratkaisuineen. Kivenkatu paras paikka. Hierokaa kauppoja Eekoon kanssa.

Ihmisten ei kannattaisi heittäytyä älypuhelimen vietäväksi. Hyvä kirjoitus Pekka Vahvanen!

Jätehuollon kustannukset nousseet, asiakkaat maksumiehiksi. Miksi tämä ei toteudu maataloudessa uskomatonta!

Rullaluistelija Saimaanharjulla. Olit oikeassa. Pyydän anteeksi. Ei tule toistumaan. hietsu

Ay-liike lähti opastamaan lainvalmistelua, joka tapahtuu luottamusta nauttivan hallituksen johdolla. Eduskuntahan arvioi onko esitys irtisanomislaista jalostettavissa laiksi.

Green Lappeenranta siirtänee nämä Finnairin lentonäytösten hiilijalanjäljet sähköpostilla Finskin pääkonttorille. Näin pysymme edelläkävijänä tässäkin mielessä. Hui hai.

Hallintojohtajan itsepäisyys käynyt kalliiksi Eksotelle ja samalla uskottavuus palveluihin madaltunut. Case Mikeva-koti, case kuljetuspalvelut... mitähän vielä. Alijäämät pian 16 milj. euroa.

Yrittäjät irtisanokoot ay-jäsenmaksujen välityksen. Säästyvillä kustannuksilla alkavat maksaa työntekijälle työttömyysvakuutusmaksun.

Sain koiran kanssa likaiset lätäkkövedet suoraan naamalle mustan Fordin ajaessa ohi ylinopeudella Lepolankadulla maanantaina kello 8. Toivottavasti sait teostasi hyvän mielen.

Työelämässä vaaditaan joustoja, siksi kannatan lakkoilua. Lastentarhassa opettajat voi laittaa ruokaa poikkeustilassa ja toimistotyöt jättää taka-alalle.

Onko hallitukselle 10 henkilön yhtiö koko tämän häslingin arvoinen?

Todella pelottavia ilmiöitä nykypäivänä: Suomen hallitus ja Usan presidentti. Molemmat on valittu maailman demokraattisimmissa valtioissa ja kumpikin vailla sydäntä. Oma vika, vaalit tulossa.

Helsingin kaupunki on suurin ilmastonpilaaja. Helsingin lämmöstä kaksi kolmasosaa ja sähköstä yksi kolmasosa tuotetaan kivihiilellä. Vihreät ovat hiljaa?

Lappeenrannassa ei kannata asua. Asuinhuoneistojen kuntakohtaiset maksut ovat Suomen kalleimmat ja omakotiasujien kurittamisessa ollaan sijalla viisi.

Uusimmat uutiset