Estarit: Ilkivalta sen kun lisääntyy Tiurun sairaalan alueella

Se on tutkittu: osalla eläkeläisistä ei varaa edes lääkkeisiin tai lääkäriin. Keskusta ja Juha Sipilä vauhkona, kun Antti Rinne (sd.) lupasi satasen pieneläkeläisille.

Yrittäkääpä löytää netistä kaupungin sivuilta kesäkonserttien esiintyjälista. Ei ainakaan helposti löydy. – Etsivä

Ikäsyrjintä alkaa työpaikoilla jo 40-vuotiaana. Työnantajan mielestä hän ei enää opi uutta, ei sopeudu, ei ole joustava ja ilmeisesti on jo unohtanut kaiken siihen mennessä opitun.

Ihmisten sairauskertomukset eivät saa olla työpaikan juorukellojen tiedossa, koska nämä kääntävät asian ihmistä itseään vastaan ja tekevät ihmisestä työkyvyttömän.

Penkit pois Iso-Kristiinan Kaivokadun puolelta. Nuoret jaksavat kaljoitella seisaallaan. Eihän niissä voi muut istua nykyisin, kun aamusta alkaen nuorison kaljoittelukäytössä.

Hienoa Jaana Kinnunen, jolla on asenteet kohdallaan. Toivotaan, että tämä kannustaisi muitakin tarkistamaan asenteita vanhan ja kauniin rakennuskannan säilyttämiseksi.

P.E. Svinhufvudin muistetaan ensisijaisesti valkoisten lahtarien armahtamisesta. Kyllä museoon haluavat sinne tiensä löytävät ilman kylttejäkin. Menestystä vaan.

Sotku ja Kasarmi käyvät nihkeästi kaupaksi. Syy: Rakuunamäki

Neville Chamberlain kehuiAdolf Hitlerin kanssa 1938 tehtyä sopimusta samoin kun Donald Trump nyt diktaattori Kimin kanssa tekemäänsä. Toistaako historia itseään?

Kun teloittaa sukulaisiaan, pitää kansalaisia nälässä ja kiduttaa ja omistaa atomipommin, saa Donald Trumpista ystävän.

Ilkivalta sen kun lisääntyy Tiurun sairaalan alueella. Nyt on rysäytetty katollinen bussipysäkki. Kameravalvonta alueelle!

Miltä taholta Lappeenrannassa voisi tiedustella, miten asiakkaiden maksamat sähkönsiirtomaksut on käytetty? Paljonko siirtomaksua on kerätty ja millä summalla on rakennettu, kaapeloitu jne.

Pyöräilykypärät! Miksi kukaan suunnittelija ei ota työkseen suunnitella kevyttä, käytännöllistä mallia, mikä ei hiota ja missä ilmanvaihto pelaa. Enemmän lakkimainen,eikä noita lennokkeja.

Asuvatko kaikki Lappeenrannan kaupunginvaltuuston jäsenet keskikaupungilla? Jätevesimaksun alennus ei hyödytä maalla asuvia, mutta kiinteistöveron korotus kirpaisee sitäkin kovemmin?

Vihervasemmisto ja media, kuvitelkaa Pohjois-Korean ydinaseet olevan Neuvostoliitosta peräisin. Silloinhan ne ovatkin rauhan ja rakkauden takaajia eivätkä sota-aseita ja siis täysin hyväksyttäviä.

Kuntoiluportaat Lappeenrantaan, käyttäjiä olisi.

Uusimmat uutiset