Estarit: Metsästäjät kehuvat kuinka monta hirveä on tullut kaadettua – Minä kaadoin yhdellä marjareisulla 14 hirvikärpästä

SaiPa sekä vaihtoehtojen esittelijät ajavat mielikuvillaan jäähallin rakentamista ydinkeskustaan. Valtava rakennusmassa todella ahtaaseen paikkaan. Synenergiaedut ja jääurheilukeskus sijaitsevat väljässä Kisapuistossa.

Metsästäjät kehuvat kuinka monta hirveä on tullut kaadettua. Minä kaadoin yhdellä marjareisulla 14 hirvikärpästä.

Suomea kesällä kiertäneenä ja hienoja paikkoja nähneenä mietin taas mitä esittelen vieraille Lappeenrannasta. Vesitornista näkisi paljon, myös monille eksoottinen rajanaapuri häämöttää.

Veikkaanpa, jos tänä vuonna valmistuu James Bond elokuva, niin näemme siinä teeseremonioita ympäri maailmaa.

Ei jääläävää ainakaan keskustaan luomaan ahtautta ja vähentämään kaupungin vetovoimaisuutta.

Pitkä on lista menestyvien eteläkarjalaisten yritysten korona-apujen saajissa. Toimitusjohtaja leipäjonossa

Kun pyöräilijä tulee pihaladulta autotielle hän on väistämisvelvollinen!

Valtakatua Marian aukiolta tulevat ajavat pihakatua ja heidän kuuluisi antaa etuajo-oikeus Kirkkokatua ajaville. Jotta näin hyvä pyöräilijä!

Muistan 90-luvulta Hesarin jutun, jossa haastateltiin nykyisin UPM:n johtajaa Jussi Pesosta. Hän kehui Saksassa tehtaan johtajana ollessaan, ettei pitänyt ympäristön yhteisöön mitään yhteyttä. Niin hänellä oli helppo työ sulkea tehtaita! Nyt tapahtuu samaa Suomen kamaralla!

Miksi halutaan repäistä erilleen Kisapuiston jääurheilukeskuksesta jäähalli. Kokonaisuuden pitäminen kasassa on järkevää monesta syystä.

SaiPan asettamilla monopoliehdoilla luulisi halli kiinnostavan osuuskauppaakin. Hokkarit Kisapuistoon.

Härski mies tuo Pesonen, ilkiää tulla telkkariin vielä haastatteluun.

Ne paperipalat ja kangasrätit naamalla eivät suojaa käyttäjäänsä, vähintään FFP2 tason maski oikein käytettynä antaa suojaa.

Kommentoidut