Estarit: Myllysaaren saunan naku-uimareille tiedoksi: Vastarannalla sataman kahvilassa iso kaukoputki asiakkaille. Hyvin näkyy.

Herätkää päättäjät viimeinkin, että toimiva LPR:n lentokenttä ja osallistuminen Kutilan kanavahankkeeseen ovat välttämättömiä myös koko E-K:n alueen matkailulle. Haudatkaa jo viimein järjetön sisähallihanke LPR:n keskustaan.

Vastaan sinulle landelainen ei ole Hesaa paikkana, on vain joko Helsinki tai sitten se Stadi. Tänne kaakonkulmalle sieltä muuttaneena oli virhe, aikamoinen kulttuuriero. Stadi on Stadi eikä muuksi muutu.

Myllysaaren saunan naku-uimareille tiedoksi: Vastarannalla sataman kahvilassa iso kaukoputki asiakkaille. Hyvin näkyy.

Täysi tuki lentokentän kehittäjille, homma etenee hyvin. Lentojen tärkeydestä ei epäilystäkään, jatkakaa yhteyksien kehittämistä.

Lpr joutuu etsimään paljon raskasta teollisuutta korvaamaan menetettyä matkailutuloa, jos lennot loppuisivat. Hups miten päästöt kasvavat.

Savonlinna maksaa Hgin reitistä 2 miljoonaa/vuosi. Lpr maksaa puolet ja saa kattavat yhteydet koko Eurooppaan. Loistavaa kehitystä.

Lopettakaa se juu–ei -väittely lennoista. Lentoliikenne on ykkösasia maakunnan kansainvälisen matkailun kehittämisessä, ja nyt kaikki töihin sen eteen.

Ei mitää järkeä vähentää Saimaan juoksutusta: vesi nousee jatkuvasti.

Eiköhän tämä pandemia opettanut, että me tarvitaan matkailijoita Suomesta, Venäjältä ja Keski-Euroopasta. Lentoliikenteen kehittäminen ihan keskeistä.

Vanhassa vellominen Eksoten lisäksi Lpr:n päättäjien ongelma laajasti. Lentoasema surullinen esimerkki. Nyt niitä lentoja eikä riitelyä.

Paikallislehdessä pitäisi olla juttuja, nyt esim. Citymarketin mainos on puolet lehdestä.

Oikeita uutisia

Olisikohan kohta meidän ei kiireellisten vuoro päästä lääkäriin. Pitäisi saada tärkeä lääkärintodistus, mutta ei saa, kun lääkärit huitelee jossakin.

Miten olisi, voisiko yli 70-vuotiaat olla kausityöläisinä maalla?

Mitä hel... ihmettä? Koko risanen viikko elettiin tulevan, Entisten nuorten sävellahja-ohjelman, lumoissa.

Pitäkää kissat kiinni lintujen pesinnän turvaamiseksi.

Ihmetyttää, jos ravintoloissa on buffet-myynti kiellettyä, mutta marketissa saa sushia myydä buffetista samoin kuin leipomotuotteita irtona, tasapuolisesti samat säännöt kaikille.

Asiakas