Estarit: Kansalaisen toivomus. Kun uuteen hallitukseen valitaan puolustusministeri, hänellä olisi armeija käytynä

Rapiat 100 vuotta sitten oli pakkovenäläistäminen ja sortovuodet menossa. Nyt pitää kellon siirtelyyn kysellä lupia EU:lta yms. Miten olisi Itsenäinen Suomi! – Patriootti

Eksoten itsenäistä asiantuntijatyötä tekevällä on seitsemän hallinnollista tms. työtä tekevää esimiestä organisaation eri tasoilla. – Mistä voisi karsia?

Demareilla nyt näytön paikka, lääkärihelikopterin sijoituspaikka otettava uudelleen käsittelyyn. 39 000 ihmistä ansaitsevat hoitoa.

Pystyykö kristillinen koulu hoitamaan oppilaiden erityisopetuksen ja kuraattori- ja psykologipalvelut? Yksityiskoulut usein palauttavat tuentarpeiset oppilaat kunnalle hoidettaviksi.

Lääkärihelikopteripäätös on esimerkki likaisesta politiikasta. Jari Lindström, Markku Pakkanen ja Antti Häkkänen - ääneni ei tullut teille eikä puolueillenne.

Parikkalalaisena sanon, että lääkärikopterin sijainnilla on suuri merkitys. Keskustan ministeri meidät hylkäsi, niin mekin puolueen vaaleissa.

Kansalaisen toivomus. Kun uuteen hallitukseen valitaan puolustusministeri, hänellä olisi armeija käytynä.

Älkää hyvät kauppiaat hankkiko espanjalaista mansikkaa ennen kuin poimijoiden olosuhteet on kunnossa. Minä en osta niitä.

Jorma Ojapelto, minusta tuli isänmaallinen jo kolmevuotiaana; istuin pöydän alla kuuntelemassa, miten Suomen itsenäisyyden puolesta viisi vuotta taistelleet isäni ja sotakaverinsa haavoittuivat.

Nyt kun Kimmo Kiljunen (sd.) palaa eduskuntaan, niin palautuuko taitettu leikkaus eläkkeisiin, mistä oli huolissaan, kun ei ollut eduskunnassa?

Demarikannatus huipussaan, kun Sanna Marin sijaitsi Antti Rinnettä, mutta sitten alkoi alamäki. Mitä, jos vaalit olivat tulleet viikkoa myöhemmin?

Uusimmat uutiset