Estarit: Mikä ihmeen vika Marian aukiossa?— Ihanan rauhallinen paikka istuutua alas hetkeksi!

Nyt kannattaisi Lauritsalan koulun suunnittelijoiden laittaa jäitä hattuun. On tulossa pahempi kuin Pontus. Voisi vaikka kuunnella Kari Uusikylän puhe Radio Suomen Päivästä.

Persut vähensivät porvarihallituksessa ollessaan poliisien määrää nyt huutavat kurkku ammollaan lisää poliiseja. Takki ja silleen...

Hävetkää! Eksoten johtoryhmä! Lakkauttaa nyt vammaisten työt!

Sellainen työpaikka on mätä, jossa työntekijää ei arvosteta vaan kohdellaan kuin "ilmaa". Ihmistä käytetään härskisti hyväksi. Usein teetetään liian kuormittavia töitä, aivot voi heittää narikkaan.

Taas töppäys Lappeenrannalta! Upea frisbee-golfrata, jota on rahalla ja arvokkaalla talkootyöllä rakennettu, tuhottu! Syylliset vastuuseen ja selittelyt sikseen! – Linge

Työskentelin Armilassa lähes 40 vuotta, selvisin ilman iho- ym.oireita. Armila lähes tyhjä, kalliilla vuokrilla Eksoten yksiköitä pitkin kaupunkia, järkeä? – Ihmettelevä

ihmettelen, miten voi yksi puolue eli persut levittää mediassa noin avoimesti natsi-propagandaansa!

Muuntogeenistä soijaa syötetään Suomessa broilerille ja suurin soijarehun tuontimaa on Brasilia. Ajattele tätä kun käyt kaupassa lihaostoksilla. Onko mielestäsi sademetsät säilytettävä?

Mikä ihmeen vika Marian aukiossa? Ihanan rauhallinen paikka istuutua alas hetkeksi! Penkkejä saisi olla lisää! Oiva paikka joulutorille!

Helsingin Oodi- kirjaston pyöröovi joudutaan uusimaan. Työ kestää kuulemma neljä kuukautta!

Mihin olemmekaan unohtaneet mottomme: kaveria ei jätetä. Tämä tulee taas räikeästi esille palkkaneuvotteluissa, vanhusten hoidossa, johdon tolkuttomissa tuloissa.Olemme yhdessä rakentaneet hyvinvointimme?

Kun kerran tuo kilpailuttaminen on muotia, olisi syytä kilpailuttaa tämä vankeinhoito naapurimaan kanssa. Tuomitut sitten sinne kärsimään rangaistukset, jotka ovat Suomessa saaneet.Yhtä säästöä.

Mikä oikeus poliitikoilla on myydä kansallisomaisuutta pörssiyhtiöille? Mikä oikeus poliitikoilla on käyttää eläkerahaston varoja esimerkiksi Kreikan tukemiseen?

Lintujen ystäville tiedoksi, että Sammonlahden kivillä kävi neljä jalohaikaraa tiistaina tutustumassa meidän luontoomme. – JV

Nämä Suomen "ökyrit" joutuvat kohta rakennuttaa aidat linnojensa ympärille ja palkkaamaan vartijat.

Eräs yrittäjä ihmetteli ja oli närkästynyt. Hän oli laskenut työntekijänsä palkkaa tuhannella eurolla. Työntekijä otti ja lähti.