Estarit: Imatralla polut pyörätiet ja pallokentät pilataan kivituhkalla

Imatralla polut pyörätiet ja pallokentät pilataan kivituhkalla. Voisi käydä katsomassa mallia esim. Helsingistä. Vallilan laakson kentällä on hieno hiekkakenttä.

Muistakaa nuoret käydä koulua ja hakeutua työpaikkaan, jossa työntekijää arvostetaan koulupohjan perusteella, ettei käy niinkuin eräällä työpaikalla, jossa valitaan parempiin hommiin suoraan peruskoulupohjalta.

Ei johdu kotihoidon hoitajan ammattitaidon puutteesta, jos ei pysty olemaan kolmessa paikassa samaan aikaan. Tarvitaan työntekijöitä eikä vakansseja. Montako työntekijää oikeasti on tullut lisää?

Eksoten kotihoidon vanhusasiakkaiden omaiset puolestaan yllättyvät suuresti ,kuinka epätietoisia Eksoten palvelupäällikkö Peltola ja toimitusjohtaja Itkonen ovat kotihoidon todellisesta arjesta.

Potkupallon MM-kisoja potkivat, ja esim. Italia ja Hollanti pois kisoista. No potkii siellä Panamaa ym. "huippuja"! Sama, jos lätkän kisoista olisivat Suomi ja Ruotsi poissa! – Vänä

Se oli muuten Taksi-Saimaan maksama mainos, jossa Kela kehui Taksi-Saimaata. Lukekaa tarkkaan lehtenne.

Kiitos Eksoten kotihoitoa käsittelevästä artikkelista ja kiitos työntekijöille, jotka nostivat epäkohdat viimein esille. Omaisen näkökulmasta kritiikki on vähintään aiheellista.

Kotihoidossa sijaisuuksia tehneenä nyt julki tulleet epäkohdat ovat itselleni ihan tuttuja. Asiakaskäyntejä ollut pahimmillaan jopa 26 yhtä työvuoroa kohti eikä ajomatkoja asiakkaiden luo huomioida työajaksi.

Lappeenrannan bensakauppiaat ovat parhaita Viipurin matkailun edistäjiä. Läksin ensimmäistä kertaa naapuriin tankille, kun bensa Lappeenrannassa on järkyttävän kallista.

Parasta markkinointia ikinä, kun naisministerit ovat suosineet kotimaisia ihania kankaita asuissaan. Jo aikanaan myös Tarja Halonen olisi voinut edistää asiaa liikkuessaan näkyvästi maailmalla.

Eksote näyttäisi olevan uppoava laiva, ihan etoo.

Eksoten kotihoito ongelmissa (ES 20.6.). Tämä on ollut tiedossa niin kauan, kun kotihoito on meilläkin käynyt, mutta pomoilta ei saa asiallisia vastauksia. Luulisi, että nyt rupeaa päitä putoilemaan.

Onko todella lisätty 69 vakanssia kotihoitoon? Vai onko otettu lähteneiden tilalle ja vakinaistettu määräaikaisia?

Miksi me ihannoimme yksi- tai harvalajisia nurmikoita, kun vaihtoehtona voisi olla luonnonkukkakedon runsaus. Jokainen voi edistää lajien säilymistä omalla tontilla.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet