Estarit: Kutilan kanava pitäisi nähdä tuottavana investointina

Ovatkohan Armilan sairaalan puolustajat itse oleskelleet rakennuksessa vuosia? Tai nähneet, millaisia iho- ym. oireita pelkkä lyhyt käynti rakennuksessa saa altistuneille aikaan?

Toivottavasti ei mitään apua rahana suoraan Brasiliaan. Avustusrahat metsityksen ulkopuolisen valvontaan. Rahat menevät muuten ihan muihin "avustuksiin". Tämä on niin monesti nähty.

Onpa outoa, täällä maksaa putkisto miljoonan kilometriltä, ja toisella paikkakunnalla 25 kilometriä maksoi kahdeksan miljoonaa koko matkalta. Kannattaisiko vähän tarkistaa tietoja tai ottaa tekijät toiselta paikkakunnalta?

Onkohan joitakin kiusattu persikan väristen hiusten takia, kun haluavat nyt näyttää mahtinsa ja laittaa maailman kirjat sekaisin.

Kutilan kanava pitäisi nähdä tuottavana investointina. Jos asioita katsotaan yksisilmäisesti ei kehitystä tapahdu.

Hyvänen aika! Kaikki täällä voi ihmistä ärsyttää, kun Karjalan kunnailla -iltasoitto kello 20. Mitäs teet katujen melulle?

Ikärajoista. 1.-2.-luokan pojat ostivat ennen koulua useita energiajuomia. Kyllä jaksaa opiskella!

Iloinen, että löysin pari kuukautta sitten Korkkitehtaan uimarannan! Siisti ja rauhallinen! Taustalla tosin tehtaan jylinä, mutta siellähän Fazerin Sininen ja Mariannet valmistuvat!

Voisiko siitä 700 miljoonan kankkulan kaivon kehitysavusta lohkaista osan rikostutkintaan, ettei tarvitse viittä vuotta odottaa tutkinnan valmistumista.

Riittävät ne rahat eläkeläiselläkin, kun käyttää järkevästi. Ei tarvitse pelikoneisiin laittaa!

Kuka lie muotoillut Kaupunginlahden suihkulähteen? Muovikanistereita ja "sähkökaappi". Saisiko vaikka kelluvan laiturin ja tekniikan sinne piiloon.

Suomessa paijataan takuueläkeläisiä, jotka eivät välttämättä ole tehneet päivääkään työtä. Sen sijaan ihmiset, jotka ovat tehneet pienipalkkaista työtä, ohitetaan täysin.

Huonosti liikkuvatkin pääsisivät melko helposti moniin paikkoihin, jos niihin olisi raaskittu laittaa kaide, josta pitää kiinni. Ei vaan tullut mieleen

Niin musta- kuin sinipersujen saavutukset kaiken möykän takana ovat olemattomat. Tuloksia vuosia odotellut ja pettynyt

Yksi helpoimmista asioista maailmassa on esittää toiveita ja vaatimuksia. Varsinkin, jos ei itse tarvitse osallistua kustannuksiin. ¬ ¬- Uusi jäähalli

Tilastojen mukaan 1954 syntyneet säännöllisesti työssä olleet on ensimmäinen ikäluokka, joka on maksanut omat eläkkeensä.

Kisapuiston jäähallin ongelma ratkeaisi ilman pelikausikatkoa rakentamalla nykyhallin päälle joko puoliympyrän tai paraabelin muotoinen sarkofagi eikä maksa paljon