Estarit: Ettei vaan traktorimiesten vehkeissä ollut maatalouden töihin tarkoitettua verotonta polttoainetta?

Eivät persut voittaneet. Vuonna 2015 se sai 39 edustajaa, kuten nytkin. SDP sai vuonna 2015 34, nyt 40 paikkaa, SDP siis voitti. Muu Suomi 161 edustajaa, persut vain 39!

Lepoharju on Lauritsalan seurakunnan hautausmaa, kaupunginosa Muukko. Särähti korvaan ja silmään.

Poistamalla ay-maksujen verovähennysoikeus ja laittamalla ay-liikkeen samat miljoonaosingot 33 prosentin verolle valtio saisi mittavat lisätulot.

Jyväskylässä oli lauantaina lasten koriskilpailut. Lapsia yli 100, monta joukkuetta. Eipä näkynyt lappeenrantalaisia. Mahtava tunnelma. Herätys Namika. – Isoäiti

Miksi kiinalainen miljonääri laittaa rahojaan suomalaiseen rupusakkijalkapallojoukkueeseen?

Lahti varasi 2 miljoonaa Kouvolan lähellä olevan Kymi Ringin osakkuuteen. Jussi Stoor sai Lemillä potkut muutamasta metallin laskusta.

Veret seisauttava näky tiistai-iltana: naishenkilö ratin takana ja kissa hyppi vapaana autossa.

Ettei vaan traktorimiesten vehkeissä ollut maatalouden töihin tarkoitettua verotonta polttoainetta?

Miksi kansanedustaja Ari Torniainen (kesk.) ei ennen vaaleja kertonut kuutostien muutoksesta? Oli muuten tiedossa?

Kommunisteillakin oli selvät mielipiteet. Kepulaisilla niitä ei ole. Tänään oikealla ja huomenna vasemmalla. Tuuliviirikin jää toiseksi

Kansanedustajat, joilla on maksuhäiriöitä, tietävät parhaiten tuosta porukasta, mitä on olla, kun rahat eivät riitä. Antaa hyvää näkökulmaa monen suomalaisen arjesta.

Spring Partyt onnistuivat hyvin ja olipa kiva saada auto Cityparkkiin ilmaiseksi. Kannatan tunnin ilmaisia pysäköintejä, kuten muissa kauppakeskuksissa.

Kiitos Jaana Kuokka asiallisesta kirjoituksesta.