Estarit: Taipalsaarella kuhisee kuin muurahaispesässä

Kyllä taas kerran hävettää olla taipalsaarelainen, kiitos SDP:n ja Taipalsaari-liikkeen. Kaikki tuki Kuuramaalle.

Ei nykyisellä kirkosta eroamisen piikillä ole mitään tekemistä Päivi Räsäsen kanssa. Se on vain ja ainoastaan kirkon pride-hölmöilyn syytä. – Suunnitelmissa sama

Hyvät nuorten motoristen vanhemmat, voisitteko pyytää jälkikasvuanne ajamaan, vaikka tunnin välein, kotitalonne ympäri. Samalla varmistaisitte, että kaikki on kunnossa.

On kaksi eri asiaa ampua lemmikkikoirat, kuin aidot sudet ja aidot venäjän villikoirat. Viime mainitut väistävät ihmisiä nopeasti. – Äly hoi

Minulla on huushollissani jäähdytyskone ja raikas ilmasto, ei tarvitse nukkua ikkunat auki ja kuunnella öisin mopojen pärinää. Hermot kunnossa

Ei Mikonpuistossa ole koskaan ollut oikeaa tenniskenttää, vaan asfalttikenttä, kun taas Kuparilla oli oikea tenniskenttä.

Kuka voi käsittää näitä johtajien kipurahoja ja kansanedustajien sopeutumisrahoja? Rivikansalainen se vaan maksaa oppirahojaan, jos jotain erehtyy yrittämään.

Antti Rinne (sd.) palkkasi hovilleen 15 valtiosihteeriä ja 70 avustajaa. Kaikki pelkkiä poliittisia pyrkyreitä ilman minkään alan asiantuntemusta. Ei hyvältä kuulosta.

Älkää koko ajan katsoko niitä onnettomia videoita tai pelatko puhelimella! Lukekaa kirjoja mieluummin. Videot kuluttavat energiaa.

Kohta tulee lumi ja jää, et enää moottoripyöriä kuule, et nää.

Minua ainakin kiinnostaa Pekka Haaviston (vihr.) mielipide ja ehkä pitäisi sinuakin. Kerro ihmeessä oma mielipiteesi meidän nähtäväksemme.

Taipalsaarella kuhisee kuin muurahaispesässä. Valtuuston ja hallituksen puheenjohtaja eri linjoilla kunnanjohtajan jatkosta. Taitaa olla aika riitaista porukkaa koko luottamushenkilöstö.

Lemmikkien perheenjäsenet, muistakaa ilmoittaa koiran karkaamisesta aina hätäkeskukseen, ettei poliisi ammu lemmikkiänne. – Huolestunut

Mustalamminkadulla Imatralla nuoriso kaahaat viritetyillä mopoilla. Eivät tunnu tietävän, että pitäisi väistää oikealta tulevaa! Tiellä kulkevat lapset, koirat, kissat. Sydän syrjällään saa pelätä.

Surullista asustella peltoaukealla, jossa rikkakasvit rehottavat ja puun taimet lähestyvät talon nurkkaa. Näistäkö tuet juoksevat. Näkisipä joskus kynnetyn pellon, joka tervehdyttäisi maan!