Estarit: Jäähalli keskustaan, saadaan ylimääräiset hileet Valtakadulle – näin saadaan hiihtopaana keskelle kaupunkia

Jäähalli keskustaan, saadaan ylimääräiset hileet Valtakadulle. Näin saadaan hiihtopaana keskelle kaupunkia. Olis taas kaupungilla liikettä.

Kahdeksas oli lähes valmis ja muutama muukin orkesteriteos esim: Requiem ennen kuin säveltäjämestari poltti ne Ainolan takassa (pärekorillinen) Ainon mukaan!

Kylläpä tuli eräille palkkaan lisää sopivaan paikkaan. Ei ollut reilua meitä muita kohtaan. Eikö meidän tekemä työ olekaan mitään, kun koskaan ei tule mitään ylimääräistä? Alkaa jo v....taa tämmöinen alipalkattu duuni.

Hyvä Etelä-Saimaa! Tietovisan 10 kysymystä vastaukset on heti kysymysten alapuolella eikä muutaman sivun päässä tai nurinpäin. U

Pitää varmaan vaihtaa pankkia, pankin toimitusjohtajan ei kuuluu puuttua jäähallin sijoitukseen.

Häpeä sinä joka veit äitini kuolinpäivän muistoksi viemäni 90 h kynttilän Ristikankaan hautausmaalta maanantaina.

ELY-keskus ei tee päätöksiä, päätökset tekee virkamies. Päätöksestä vastaavien nimet reilusti esille, eikä piilouduta "elottoman" viraston taakse!

Mikä lie syy kun ei toteudu tasa-arvo niin Eksoten johdossa kuin Suomen hallituksessakaan. Olisiko jo syrjintää.

Kiitos Lasse Karolan asiallisesta kirjoituksesta liittyen jäähallisuunnitteluun, jossa mm. linja-autojen pysäköinti on haluttu tietoisesti unohtaa.

Hyvä suunnittelu lähtee objektiivisesta ja rehellisestä tarpeiden määrittämisestä ei tosiasioiden vähättelemisestä ja laskelmien vääristelemisestä. Tämä pitäisi ymmärtää myös jäähallin suunnittelussa, jossa tarkoitushakuisuus ohjaa valmistelua.

Jos halli tehdään keskustaan, niin peli-iltoina Prisman alueella olevat ilmaiset paikoitustilat on täynnä pelissä olevien autoja.

Aho ja Pelkonen teidän mielipiteitä ei noteerata. Karolalle tiedoksi; linja-autot liikkuvat ja hakevat matkustajat. Kaupunginteatteri huono esimerkki kun ulkopuolinen rahoitus puuttui. Teatteri toimii tappiolla. Yleisö ja maksajat puuttuu. Teatteri kannattaa ulkoistaa. Liput vastaamaan menoja.

Testatkaa käytännössä esim 100:n auton yhteislähdöllä parkkihallin purkautumisaika 6-tielle. Maksu, useat liikennevalot, yms.

Ei keskustassa asuvat ihmiset ryntää SaiPan peliin keskustahalliin sen enempää kuin nytkään. Sen sijaan moni joka tapauksessa autolla tuleva voi jättää tulematta pysäköinnin hankaloitumisen ja kallistumisen takia. Keskustahalli siis yleisömäärälle riski.

Käyn ahon laitaa. Pikku pelkonen on, sillä pimiä tuli. Pähkäilen, minne latoni rakentaisin. Leimikkoonko? Herään painajaisestani. Päätän purkaa vanhan ja teen uuden puretun viereen.