Estarit: Monitoimihalli keskustaan. Ei veronmaksajien rahoja pelkästään urheilijoille!

Jäähallilla yritetään epätoivoisesti elävöittää keskustaa, kannattaisiko kuitenkin miettiä syitä miksi keskustassa ei nyt ole sitä elämää.

SaiPan tuloista on 50% ravintola- ja lipputulomyynti, että pitäisi saada ravintola keskustaan.

Ikävää, että johtajamme yrittää taas synkentää kaupunkimme tulevaisuudennäkymiä tuputtamalla päättäjille halliratkaisua, jota taloutemme ei kestä.

Ei pilata kaupungin kaunista profiilia veturihallin näköisellä areenalla.

Miten voi muka maskin oikein laitto olla vaikeaa kun puhelimet ja vempaimet osataan vai onko naama liian kaunis?

Miten ihmeessä voi tuollainen poliisin ampuja elinkautisvanki olla avovankilassa ja lomalla. Kyllä on Hölmölän touhuilua Suomen vankipolitiikka. Surkuhupaisaa.

La 17.10. ES oli juttu Taipaleen navetasta. Jutussa kerrottiin, että navetta on avoinna tutustumista varten pe 16.10. Eli jo edellisenä päivänä?

Milloin missä influenssarokote? Ei haluta jonosta koronaa eikä ulkonta kylmästä flunssaa! Rokoteauto ei ole koko päivä/paikka, ettei virusjono?

Postinjakaja laittaa kirjeitä vääriin lootiin, oviin! Huom: Lue ensin onko omasi, avaa vain omasi! Kun "arvopostin" avasi naapuri, niin voi helvetti!

Riskiryhmät ollaan kotona. Nyt komento nuorille sama. Kohtako koronassa Suomi jumiin? Laita käsidesi, pidä kasvomaski, ota turvaväli. Estetään koronaa.

Monitoimihalli keskustaan. Ei veronmaksajien rahoja pelkästään urheilijoille!

Ai tännekkin ilmaantunut Qanon-hörhö, nyt herätys siellä lehden päässä näiden viestien suhteen.

Kisapuistoon *kunnon* halli. Isot pippalot monessa hallissa onnistuu. Katu- ja kävelyväylä Lepolankadulle suoraan, cityä kohti lyhyt matka. On bussit?

Lappeenranta on pitkä, Etelä-Karjala laaja, bussilla ei pääse kaikki. Tapahtumapaikoille autoilla. Lentokentän reunaan parkkeja, Kivenkadulle monihalli tai toisinpäin.

Kommentoidut