Estarit: Miksi sota kurtturuusuja vastaan – Ne on ilo silmälle ja ilo silmälle on hyvää sydämelle

Kaupunki vois lopettaa tuon vouhkaamisen "rantaraittien" kanssa. Kyllä kaupungissa riittää väyliä nykyisinkin missä jalankulkijat ja pyöräilijät pääsee "tappelemaan" oikeuksistaan. Ja onhan se hyvä säilyttää myös nykyisiä rantapolkuja nykyisissä muodoissaan, ne ovat tärkeitä rauhoittumisen paikkoja, ei kaikki kaipaa markkinahumua lenkkeilyyn!

Mikä Suomea vaivaa? Venäjän tiedustelun kaveri saa ostaa saaren Saimaalta ja huumeparoni lähtee Espanjaan kesken oikeudenkäynnin.

Ei ole Kaukas vuosiin haissut näin hirveälle kun lauantaina. Koittakaa saada ne tuoksunne kuriin vai pitääkö hoitaa teidän puolesta ne?

Lauantaina löyhkäsi kaupungin tehtaan sulotuoksut sillä volyymillä, että tehtaan johdolle samalla mitalla haisevia terveisiä!

Japanilainen auto on kestävä. Ei edes rankka raekuuro tehnyt lommoja. Honda Civic/vm 90, 16 valve, kulkee kuin enkeli eikä sairastele. Päästöt ja kulutus erittäin vähäiset eikä riesana tarpeetonta tekniikkaa.

Jättiputket pitääkin hävittää, ne ovat myrkyllisiä. Miksi sota kurtturuusuja vastaan? Ne on ilo silmälle ja ilo silmälle on hyvää sydämelle.

Maaherrankadun rakentajille vinkki. Rakentakaa vuokrarivitalo vankilasta vapautuneille, jotka tarvitsevat apua uuden elämän aloittamiseen. Naapurustossa on riittävästi viisaita ohjaajia.

Kesä on jo pitkällä. Koskahan satamalaitos saa jäiden upottaman vedenkorkeusmittarin takaisin Linnoituksen laituriin? Iso homma. Neljä pulttia.

Eikö sataman suihkulähteelle voi tehdä jotain maisemointia? Kamala sähkökaappi ja siniset muoviponttoonit. Entinen oli kaunis. Kesäasukas

Kulmuni erosi mentorilaskun takia, ministeri Aura Sonera-sotkun takia – ei rikosepäilyä, ministeri Kanerva tekstiviestien takia – ei rikosepäilyä,ulkoministeri Haavistolla rikosepäilys niskassa. Missä johtopäätökset ja ero? Onko Suomi enää sivistysvaltio?

Suomalaiset rikastuakseen lottoavat, isot kaivosyhtiöt tulevat Suomeen. Ja puhdas juomavetemme ja kaunis luontomme on ikuisesti menetetty.

Luetuimmat