Estarit: En ilkeäisi kutsua itseäni työnantajaksi, jos maksamallani palkalla työntekijä ei tule toimeen

Ootta kyl Lappeenrannassa tosi tehokkaita kun alatta saamaa tekojäät luistelukuntoon näinä päivinä! Simpeleellä männää tännää (7.11.) kaukaloon luonnonjäälle!

Hämmästyttävän moni on hurahtanut persujen populistiseen propagandaan. Jos SMP:n perilliset on hieno juttu, niin okei.

En ilkeäisi kutsua itseäni työnantajaksi, jos maksamallani palkalla työntekijä ei tule toimeen.

Tasa-arvon nimissä verot poistettava ansiotulosta määräsummaan saakka, koska osingot ovat verottomia ja pääomavero alhainen. Niillä keinotellaan, mutta ansiotulosta verot joka eurosta.

Taitaa tulla Taipalsaaresta uusi metallipääkaupunki kun mayori mänöö sinne...

Persut on Suomen suurin puolue. Nyt vain näyttöä siitä, miten valtaa käytetään puuttuu. Kuuluu vain onttoa kuminaa.

Pääministeri Rinne, kesäaika ei ole kenenkään toive. Kesäaika aiheuttaa kansalaisille terveysongelmia! Ei sinun ilta-aurinkosi ole terveyttä tärkeämpi.

Suomen hallituksen tavoitteena on pääministerin johdolla kansalaisten terveyden tärveleminen. Ilman ”uskomushoitoja” en pystyisi kävelemään, ei myöskään halvaantunut kissani, joka sai liikuntakykynsä.

Hei kaikki ladulla kävelijät! Huhtiniemessä on jo latu. Nyt kaikki nopeasti sinne kävelemään. Ja koira mukaan, jos sellainen on. – Niilo

On hienoa, että muutkin ajattelevat Suomen tulevaisuutta. Huumeet ovat tulleet, ehkä jäädäkseen? Taistelkaamme niitä vastaan.

Jos Savonlinjan työpäivä alkaa kuljettajan tauolla, niin eikö tauon voi pitää varikolla eikä tuoda bussia Oikokadulle ennen kuutta aamulla ja kaasutella siinä. Tyhjäkäynti lienee kiellettyä turhan takia.

Nykypäivän säälittävä ihminen haukkuu ja leimaa toiset hulluiksi, vaikka ei toista edes tuntisi. Haukkujahan on itse täydellinen. – Joku vaan sano keksitty juttu

Meillä poliitikot pitävät kynsin hampain kiinni viroistaan. Fiksu puheenjohtaja eroaisi. Niin muualla maailmassa tehdään. Meillä änkyräporukkaa!

5.10. kanavansillalla ajoneuvollaan liukastellut kiittää auttajiaan. Estitte myös lisävahingot! – JT