Estarit: Nyt kaupunkilaiset, asia, johon voimme vihdoin itse vaikuttaa on korona – Nujerretaan se, tai ainakin pidetään kurissa, kaikki yhdessä

Nyt kyllä hävettää ruokolahtelaisena. Koko hallitus ja valtuusto vaihtoon. Pitäisikö aina sama porukka johtaa, eikö kepu kestä tappiota. Menkää nurkkaan miettimään, niin vanhoillisia tunnutte olevan.

Naapurit ajelee autoillaan mutta kukaan ei tarjoa kyytiä kaupassa käymiseen ees vahingossa. Itsekkäitä ovat. autoton

Nyt kaupunkilaiset, asia, johon voimme vihdoin itse vaikuttaa on korona. Nujerretaan se, tai ainakin pidetään kurissa, kaikki yhdessä. Ei jäädä Mikkeliä ja Kouvolaa huonommaksi. Homma haltuun.

SaiPa, SaiPa! Älä nyt sössi ja aja katsojia pois. Seisomapaikan hinta ovelta 25 % kalliimpi kuin ennakkoon ostettuna. Törkeää...

Miina Sillanpään liputus jäi huomiotta.

Ruokolahdella pelataan kovaa poliittista peliä. Kaikki heikennykset uuden kunnanjohtajan sopimukseen ovat tekosyitä. Perustelut eivät mene läpi.

Luumäen kunnantalon ovet lukossa.

Heinäluoma, Kumpula-Natri ja Pekkarinen äänestivät Brysselissä Venäjälle asetettavia pakotteita vastaan. Suomettuminen siis jatkuu.

Ruolahden kunnan päättäjät töpeksivät nyt oikein kunnolla. Hävettää olla kuntalainen. Puhuvat edistyksellisyydestä mutta heillä olikin Tiilikainen koko ajan mielessä. Hyvä Anu! Lippu korkealla. Tarja

Saattepa nähdä, että Ruokolahdella kunnanjohtaja Tiilikaiselle tullaan maksamaan palkkaa 10 000 euroa kuukaudessa kolmen vuoden irtisanomisajalla.

Metsäteollisuus näköjään tahtoo toteuttaa EK:n märkää unta. Se hyvä puoli systeemissä että YTK:n loisijat joutuvat neuvottelemaan itse sopimuksensa.

Käyttävätkö islamistit Suomessa hihamerkkiä, otsanauhaa tai jotain muuta merkkiä mistä ne voi tunnistaa?

Ruokolahden eukot löytävät itsensä käräjiltä, jos aikovat palkata Kimmon tai muun miehen kovemmin ehdoin kuin mitä Anulle tarjosivat. Tasa-arvovaltuutettu on hereillä.

Ruokolahden päättäjät petaa paikkaa Kimmo Tiilikaiselle, outoa touhua näin jälkikäteen.

Korona levisi Kiinasta. Vastuutonta. Made in China -tavarat ostoboikottiin!

Kahvila Luovuus vois olla Lude...

Ruokolahdella on nähty kokonainen leijonalauma.

Ruokolahden valtuutetut, tälläinen touhu haiskahtaa pahasti sovitulle menettelylle. Kenen asialla olette, se nähdään vielä.

Ruokolahden päättäjillä ei ole selkärankaa pitää kiinni hyvästä valinnasta. Meno on kuin Kittilässä. Onneksi vaalit tulossa.

Taas kerran nähtiin keskustan poliittinen tahto hyväksyä enemmistön pohjalta syntynyt päätös Ruokolahden kunnanjohtajan valinnassa. Kyllä keskustan päättäjiltä voidaan oikeutetusti kysyä, eikö teitä hävetä?

Luetuimmat