Estarit: Rahaa löytyy lentoihin, urheiluhalleihin, kouluihin, kotaankin, autoihin, aukioihin ym. Mutta vanhushoito ja vanhukset kärsivät. Vanhana pelottaa, iik!

Miksi Lappeenranta laski vuoden alusta veden ja jäteveden hintaa? Onko uusi puhdistuslaitos tarkoitus rakentaa velkarahalla, vai joko rahat ovat koossa?

Lumiaura, mikset tule taloyhtiöön ajoissa? Autot tamppaa, iäkkäät ei saa kolattua pihakohtia, eikä tarvitsekaan, kun auraaja palkattu lumitöihin. – Tuu jo

Kyllä hoitajat hoitaa hyvin. Sydämellinen kiitos heille! Ei ole päättäjille yllätys huono hoito –monta vuotta anottu lisää hoitajia. Nyt lisää heti.

Rahaa löytyy lentoihin, urheiluhalleihin, kouluihin, kotaankin, autoihin, aukioihin ym. Mutta vanhushoito ja vanhukset kärsivät. Vanhana pelottaa, iik!

Mites Lappeenrannan Toivokodin hoitajamitoitus, vieläkö siivooja valvoo yökkönä? – Kuisma

Rakastan kaikkia lumen auraajia! Kiitos, että teette kaupungissa liikkumisen mahdolliseksi.

Onnea Imatra! Kaupunginhallitus (kokoomus) hommasi kesän kaupoilla lisää Attendoa. Vapisen kauhusta, miten meidän papan käy!

Perustuslakivaliokunnan kansanedustajajäsenet kuin pukit kaalimaan vartioina, Suomeen tulisi saada erillinen perustuslakituomioistuin.

Lappeenrantalaista logiikkaa: missä tarve kasvaa, siellä vähennetään, kuten pitkäaikaishoitopaikat ja katujen kunnossapito.

Ei voi olla totta! Venäjä moittii USA:ta siitä, jos hyökkää Venezuelaan. On kuulemma kansainvälisen lain vastaista. Se, että he valtasivat Krimin ei varmaankaan sitä ollut. Pata kattilaa soimaa.

Laittakaa kaupungin päättäjät ensin kaikki muut hankkeet kohdalleen ja sitten vasta, jos rahaa jää, tulee tämä hallihanke. Kaupungin asioita ei ajeta vain pienen piirin tarpeiden mukaan.

Olen 84-vuotias. 40-luvulla vanhukset pelkäsivät joutuvansa "vaivaistaloon" tai jopa "Kurjalaan". Samat pelot on itsellänikin. –Topitoimeton