Estarit: Voisikohan niille norpille tehdä pesiä tykkilumesta?

Toivotonta: sähkölasku ja sähkönsiirtolasku (riistoa), vesilasku, kaukolämpölasku, vakuutusmaksut, puhelinlasku, ajoneuvoverolasku, yleisradiovero ja muut verot. Millä lähes 2000 euron laskut/kk maksetaan? Eläkkeitä leikataan, ruokaan riitä raha ja eläinlääkärikin maksaa. Yhteiskunta on rahastusta; maksuhelvettiä!

Missä viipyy kulttuuritila Nuijamiehen invapaikat?

Voisikohan niille norpille tehdä pesiä tykkilumesta?

Eikö olisi syytä lopettaa toistaiseksi turhat lennot Lappeenrannasta Keski-Eurooppaan pelkästään turvallisuussyistä?

Onkohan se uintivyö nyt liian kireällä, kun on mennyt otsa ryppyyn eläkeläisten uimisesta. Eikö uimahalli ole rentoutumispaikka.

Taipalsaaren tien 70 rajoitus syytä pitää niin kauan, ennen kuin tie saadaan kuntoon. Urat niin syvät, että sateella vesiliirron vaara todella suuri!

Kuka tarvitsee liiketilaa keskustajäähalliin – kadun toisella puolella autioituva galleria? Vähän alempana kaksi muuta.

Lappeenrannasta Bergamoon saapuvilta matkustajilta mitataan lentokentällä kuume. Näin estetään koronaviruksen leviäminen Lappeenrantaan. Hienoa viranomaistoimintaa!

Miksi, miksi päivätoimintaan puututaan? Se on tärkeä viikottainen tapahtuma yksinäiselle vanhukselle! Niiltä otetaan, jotka eivät pysty puolustautumaan.

Onko näin: Julkista terveydenhoitoa tai sairaanhoitoa ei enää anneta iäkkäille ja missä on ikäraja? Mihin lakiin ja asetukseen menettely perustuu? Näinkö säästetään?

Yle kehuu heillä olevan maan paras musiikkilevystö. Mutta aina soi samat artistit Uusivirta, Viskari, Koskinen, Vilkkumaa ja kappaleetkin päivästä toiseen samat. Tuntuu, ettei se pidä paikkaansa tuo asia.

Lennot Lappeenrannasta Italiaan ja takaisin peruttava koronavirustartunnan ehkäisemiksi. Varotoimenpide tarpeellinen.

Eikö niitä lentoja Italiasta voisi perua kokonaan?

Ymmärtäähän Lpr:ssa myös ottaa Bergamon koneen vastaan suojapukuiset koronaviruksen-testaajat? Pieni kaupunki äkkiä viruksesta karanteenissa, jos se tänne pääsee.

Kertokaa imatralaiset Roslakalle kun näette häntä, että aluspaita ei saa näkyä kauluspaidan alta. Terkut Lappeenrannasta.

Nyt saadaan turhaan tuetulla lentokentällä myös koronavirus suoraan Italiasta ilmastopääkaupunki Lappeenrantaan.

Pankin tontti Joutsenossa rekan perävaunujen ja vaihtolavojen parkkipaikka, vaikka liikennemerkein kielletään. Poliisin asia puuttua !

Kai Ryanair reagoi Italiassa jylläävään koronavirukseen ja lopettaa lennot Lappeenranta-Bergamo välillä toistaiseksi?!