Estarit: Tehkää Ikean tontista luontokohde ja laittakaa polkuja, joita pitkin kävellen voi ihailla luonnonkukkia ja kasveja

Pertti Melalta hieno ajatus Kalmarin unionista (ES 24.5.)

Ohjaako nyt Synlabista tuleva uusi Eksoten johtaja laboratoriotoiminnot Synlabiin, siis veroparatiiseihin?

Ministeri Kai Mykkänen, pitäkää pintanne: ei Suomeen isis:läisiä murhamiehiä eikä kammottavaa radikaalia ideologiaa levittäviä naisia eikä miehiä!

Kuusikymmentäluvulla nuoriso toivoi radiosta ikäistensä musiikkia. Vastaus: Sille on omat ohjelmansa. Nyt samainen sukupolvi toivoo ikäistensä musiikkia. Sama vastaus: Sille on...

Miksi suosittu sarja Jäljet päättyvät Berliiniin on myöhäisnäytöksenä?

Sanokoon Kai Mykkänen mitä tahansa, kohta hallitus lepsuilee ja kustantaa Isis-eukot takaisin Suomeen!

Kävelen Hovinpellon kuntopolkua. Koivikosta kuuluu ihana konsertti. Siellä lauletaan omia lauluja toisista välittämättä. Kivaa kuultavaa, aivan toisin kuin Yle n vaalikeskustelut. – Topi toimeton

Meillä Sampossa taas henkilöstönvaihtoviikot! Enää ei tarvita yt:tä vaan ope-paikat auki, kun parhaat lähtee. Eikä palaa! - Ja opetuksen laatu oli?

Tehkää Ikean tontista luontokohde ja laittakaa polkuja, joita pitkin kävellen voi ihailla luonnonkukkia ja kasveja.

Kannattaa Ikean tontti suojella, sieltä löytyy kohta uhanalaisia kasveja ja silloin ei rakenneta tontille yhtikäs mittää.

Eksotelta soitettiin, että vastaanottoaika on peruutettu, kun venäläinen lääkäri ei tullut töihin. Kysyin uutta aikaa, mutta minua kehotettiin soittamaan ajanvaraukseen myöhemmin. Näin se menee.

Ylen 24 H Euroopasta -ohjelmassa kaikki nuoret puhuivat ja olivat iloisia. Suomesta oli valittu hakkuuaukean keskellä asuva puhumaton nuori mies.

Uusimmat uutiset