Estarit: Huhtiniemen laskettelurinne viipymättä käyttöön. Eivät kaikki pääse Myllymäkeen

Hirveää, miten tämä nykyinen hallitus ja aina hallitus, missä kokkareet ovat olleet, on täysin puusilmäinen. Härskisti osa eläkeläisistä on täysin tyhjän päällä. Henkinen tila alkaa ahdistaa.

Antti Häkkäseltä hyvä yritys kalastella ääniä. Millä tavalla kokoomus on huomioinut vanhuksia ja eläkeläisiä? Ei millään! – 9 eurolla päivässä työtä tekevä

Vanhat kiukkuiset miehet lisäverolle. Niistäkin kärsii ympäristö.

Huhtiniemeen asennettava uudelleen Speden linko, sillä uusien vauhtimäkien profiili nokaltaan on muuttunut lähes vastaamaan tasamaata hyppyyn ponnistettaessa, kuten lingossakin.

Yleensä se on koiran omistaja, joka aiheuttaa koiransa räyhäämiset ohitustilanteissa. Koira ei luota ja stressaa tuntien, että itse pitää puolustaa.

Herra Aurauskalusto! Käy katsomassa kävelytie-tä radan varressa Valta kadun paikkeilla "Pöyryn" vastapäätä ja toimi äkkiä! Kiitos!

Tiekarhut ovat kai jo päässeet talvipesiinsä, kaduilla olisi vielä ollut paljon raavittavaa!

Koiranomistajat maksavat jo nyt veroa eläimen ruoasta, tarvikkeista ja terveydenhoidosta. Vieläkö pitäisi lisää maksaa?

Vahinko, kun asutaan Suomessa. Valtakadulle voisi perustaa useamman laillisen bordellin. Kaikille suuntauksille ja kauppa kävisi. Kuka poliitikko uskaltaa avata suunsa?

Oikeusministeri Antti Häkkänen (kok.) sanoo että "Ikääntyvässä Suomessa korostuu arvokas vanhuus". Totta. Niin harvinaista ja kallista se on.

Miten nyt on niin vaikeaa siirtää kiusaaja toiseen kouluun? Eipä ollut aiemmin vaikeaa siirtää kiusauksen kohde toiseen kouluun.

Minäkin jouduin odottamaan neljä tuntia, mutta kun kuulin, että minua ennen on 20 potilasta, lähdin kotiin nukkumaan ja palasin aamulla.

Kun kaupungin rahat eivät riitä edes teiden kunnossa pitoon, niin miten täällä voidaan rakentaa halleja ja kenttiä. Haloo Kansalaiset.

Miksi gay-henkilöt haluavat korostaa suuntautumistaan ja tuoda itsensä esille paraatilla? Eivätkö he halua olla samalla viivalla kuin muutkin? Paraatilla päinvastainen vaikutus.

Koiravero takaisin. 100 euroa per koira ja saadaan valtiolle tuloja helposti. Verotetaanhan autojakin, milloin milläkin syyllä.

Huhtiniemen laskettelurinne viipymättä käyttöön. Eivät kaikki pääse Myllymäkeen.

Lappeenrannan yksi kauneimmista luonnonpuistoista on ns. armeijan sairaalan rinne! Olen yli 10 vuotta sitä ihaillut ja kuullut satakielen laulun! Sitä ei saa tuhota!

Ei ilmoitettu, kuka tai mikä taho maksaa tuon helkatin kalliin urheiluhalliselvityksen? Veronmaksajilta ei ole kysytty, haluavatko. Lopputulos lie jo taputeltu. Kassan kautta!

Hallia ajetaan kuin käärmettä pyssyyn Lappeenkadun päälle. Ikäluokat kutistuvat, ketkä siellä pelaisivat? Koko keskusta pilalle mokoman kolossin takia. Muutan pois. Kiitti riitti.

Taipalsaari on konkurssikypsä. Liittyköön muualle kuin Lappeenrantaan. Valtuusto ja hallitus sekä muu johto vastuuseen.

Mihin Lappeenkadun hallia muka tarvitaan? Saipan alkuvuoden yleisökeskiarvo 3 263. Näistäkin osa vastustajajoukkueiden faneja. Kyllä ne, jotka haluaa kiekkoa katsoa, jaksavat mennä Kisapuistoonkin.

Uusiutuvien energiamuotojen välisen kisan voittaa tuulivoima luvuin 100–0. Bioenergia häviää kisan metsänomistajien ahneuteen kantohinnasta.

Nyt voi turvallisin mielin mennä Lappeenrannan saliin konserttiin, sillä siellä tämä ensiapu on huippua.

Postin maksuja ihmetellään. Pitääkö paikkansa, että Lappeenrannan kirje -ja korttiposti kulkee Helsingin kautta?

Iso-Kristiina parasta Lappeenrannassa. Kaupat ym. palvelut saatavilla. Jalan liikutaan ja autot maan alla.

Valittavat yrittäjät ovat pian entisiä yrittäjiä. Marian aukio kulttuuripaikaksi. Kuluttamista tulee vähentää. Elämyksiä lisätä.

Uusimmat uutiset

Kommentoidut