Estarit: Naapuri selosti työpaikkansa salassapitoasioita kovaan ääneen terassillaan. Kyllä kuultiin myö muutkin naapurit, ovet ja ikkunat auki, äly hoi.

Iso kiitos Taipaleen seurakunnalle loistavasti järjestetystä rippileiristä! Nuorelle jäi tosi hyvät muistot.

Suomen valtiojohto keskusteli Karjalan ostosta mutta hylkäsivät venäläisten ehdotuksen. Toiminnasta on kuultava totuus.

Ihmetyttää ja säälittää tuo TV-koiran namisyöttö suorassa lähetyksessä. Siinä se perä leviää ja sydän rasvoittuu. Pitäisi olla järki syöttäjällä, kyllähän koira syö, jos ei joku muu säätele.

Aika hyvä juttu, vähän ennen pankin aukaisemista ilmoitetaan, että pankki on kuukauden kiinni. Kai se on huomattu.

Konfirmaatiomessu Lemin kirkossa oli mieleenpainuva ja herkisti mielet. Kiitos työntekijöille!

Imatra kerrostalo ollessani saunassa vuorollani naapuri tunkeutui lääketokkurassa saunomaan puhumatta sanaakaan, röyhkeää, sitte on kun mitään ei ois tapahtunut – VJ

Mistä varoista, miten korvataan noiden puoskarin antamat kauneushoidot eli pieleen menneet? Onko se veronmaksajien asia maksaa?

Naapuri selosti työpaikkansa salassapitoasioita kovaan ääneen terassillaan. Kyllä kuultiin myö muutkin naapurit, ovet ja ikkunat auki, äly hoi.

Vaarallista ulkoiluttaa koiria Ylämaantiellä kävellen tai jopa lapset polkupyörän kanssa koirineen! Yksikin tapaturma on liikaa! Tukkirekka.

Nyt on päättäjät keksinyt hyvän idean. Rakennetaan aita Maaherrankadulle ja puretaan kohta pois. Pitäisikö samalla huputtaa koko talo?

Ihmettelen mie kovasti näitä ns. luontoaktivisteja, kun eivät puutu näiden kalojen rääkkääjien toimintaan, jotka pyytävät kalan ja päästävät sen takaisin.

Liikenteen lisäksi huumeidenkäyttäjiä on kaupungin katukuvassa päivittäin. Piikittävät julkisesti keskustassa ja jättävät huumeroskaa keskustan puistoihin ja talojen pihoille. Aiheuttavat turvattomuutta.