Estarit: Onko Saipalla samat sapluunat kuin ennenkin? — Pelaillaan joulutaukoon asti ja sitten parhaat myydään ja junioreilla loppukausi

Totta kai kaupungin työntekijöiden sairaspoissaolot lisääntyvät, kun väki ikääntyy. Mikähän mahtaa olla työntekijöiden keski-ikä?

Posti on ihan itse maineensa sössinyt ja tässä tulos.

Hyvin toimii Honkaharjun hoitoarvio. Aamulla pieni jonotus puhelimessa, aika hoitajalle, apu vaivaan. Kaikki alle kahdessa tunnissa.

Nyt keksin hyvän hiilijalanjäljen. Miksi ei ole yhteiskuljetuksia tapahtumiin esim. maalaispottumarkkinoille, Saipan peleihin ym.? Pääsisi pitäjiltäkin eri kunnista autottomat. Saisivat liikenneyrittäjät töitä.

Suurkiitos UPM Kymmenen Kaukaan tehtaalle avoimien ovien päivästä. Tilaisuus oli järjestelyiltään loistava ja valotti hyvin Kaukaan tehdaskombinaatin laajaa toimintakenttää. Hyvin mielenkiintoinen.

Syksy tulee, vettä sataa ja huono näkyvyys, mutta autoilijat ajavat ilman valoja. Säästyykö polttimoita vai polttoainetta? Eihän kaikki voi olla huonomuistisiakaan! – Sytyttääkö

Venäjältä loppuu rahat. Öljyn hinta pitäisi saada nousuun. Käytetään kumppanimaa Irania iskemään öljyjalostamoihin ja tankkereihin? Jo vain hinta nousee.

Onko Saipalla samat sapluunat kuin ennenkin, että pelaillaan joulutaukoon asti ja sitten parhaat myydään ja junioreilla loppukausi? Se on tämän suljetun sarjan vitsaus! - Hanski

Viranomainen (KKV) kehottaa kuluttajia kilpailuttamaan hankintoja. Onko siis väärin noudattaa esivallan tahtoa tankkaamalla ylivoimaisesti edullisimmalla hinnalla rajan takana?

Ova ne savolaiset outoja positiivisessa mielessä. He löytävät tavallista jutun aihetta ympäri maakuntaa. Ei heidän tarvitse omia muinoja muistella.

Lappeenrannan teatterin pitää kattaa omat alijäämänsä. Väärää solidaarisuutta on maksattaa muilla tappionsa. Viihdytysjoukot eivät tätä päivää. – Veronmaksaja

Kyllä vähävaraisille ja kouluja käymättömille pitää suoda bensareissut Venäjälle.

Jäämiehelle: Kaikki kunnia Veiterälle. Pelaa taivasalla. Ei valita, kuten "saipalaiset", jotka saavat kaiken tuen. Katto pois hallista. Vertaa sitten.

Onko se kohtaattomuusongelma, jos 500 insinöörin paikkaa on avoinna ja 500 sairaanhoitajaa on työttömänä?

Kiitos sydäntä lämmittävistä museovalaistuksista. Ilo silmälle ja turisteille upea valokuvaus kohde. Ihana katuosuus. – Amanda

Hieno esitys Cabaret-musikaali. Kaikki osa-alueet täydentävät toisiaan. Upea elämys, kiitos koko tiimi nautinnollisesta esityksestä! Nyt kaikki katsomaan ja nauttimaan. Meillä osataan.

Koulukiusaamiseen on puututtava. On pidettävä yhteinen palaveri kiusaajan ja kiusatun huoltajien kanssa koulussa. Opettaja myös mukana. Asia käytävä läpi ja sitten sovittava miten jatketaan.