Estarit: Viisikymppinen voi pukeutua juuri niin kuin haluaa, värikkäästi ja jopa nuorekkaasti

Huolehtikaa vanhemmat, että lapsienne mopojen ajo- ja takavalot toimivat. Kukaan ei halua tunnolleen toisen ihmisen vammautumista tai henkeä.

En tiedä, onko kulttuuriero kaupunkeihin suuri, mutta sääntöjen noudattaminen täällä uimahalleissa on lapsen kengissä. Suoraan pukuhuoneesta saunaan ja jopa saunasta suoraan uimaan.

Jos kansa ei päästä Natoa sisään etuovesta, tuodaan se sisään takaovesta.

Miksi viisikymppisen pitäisi pukeutua estareiden ohjeiden mukaan? Jokainen pukeutuu omaan tyyliin. Se sallittakoon. Itse aion pukeutua pirteästi vielä kuolinvuoteellakin.

Poliitikkojen kohkaaminen kolmannesta sukupuolesta on täysin vanhentunut juttu. Neljäs sukupuoli se olla pitää.

Karhukoirat kiinni. On karhujen rauhoitusaika. – Tapio

Mistä se "hulikupteri" oikein voisi hakea potilaita, jos se olisikin Utissa? Lahdesta! Jopa jotakin! Vieraan vaalipiirin asukkaita, eihän ne saa edes äänestää "oikeita immeisiä"! Ehdottomasti sijoitettava Lappeenrantaan!

Kiitos Jarmo Nieminen. Törkeä työmaakoppi-mainostaulu. Rahalla saa ilmeisesti pilata mitä tahansa yhteistä maisemaa.

Marian aukion voi nähdä myös ilmavana ja avarana. Tykkään ja niin moni muukin.

Ylen Radio-Suomi, musiikit eri vuosikymmeniltä myös soimaan päivällä kello 12–13, kun vanhempi väki on kuulolla.

Viisikymppinen ja ylikin voi pukeutua juuri niin kuin haluaa, värikkäästi ja jopa nuorekkaasti. Ei ole hassua, vaan ilo silmälle!

Asiakkaat, omaiset, auttajat tarvitsevat heti vinoparkkiruudut Marian aukiolle ajoväylän ja kauppojen väliin. Liikkeetkin täyttyy. Missä invaparkit?

Juomavedelläkö autojen pesu useasti kuussa jopa viikossa? Jos näin on niin tuhlaus kamalaa. Jossain ihmisillä ei ole puhdasta vettä ruokaan ja juoda!

Weeran korttelissa nyt p-paikkoja katolla ja katutasossa. Moni iäkäs autoilija ei pääse kaupoille, kylään, baariin eikä torille, kun nuo parkit häviävät.

Äkkiä ne parkkipaikat Valtakadulle, tarvitsen niitä. Jos haluaa, voi myös kävellä.

Varhaiskasvatuksella ei riitä kädet huolehtimaan tavallisten lasten perustarpeista! Miten sitten nämä väkivaltaiset erityistarpeiset? – Huolestunut äiti

Ennuste: 1,4 miljoonaa lentomatkustajaa vuodessa. Turvatarkastus Iso-Kristiinaan. Päättäjät: investointeja harkittava tarkoin.

Lehtikasoja on joka hautausmaalla johtuen syksystä ja työntekijöiden vähyydestä. Jos häiritsee, eikun kärryihin kiinni ja lehdet kompostiin. Vaatia ja valittaa osaamme kaikki.

Olisi kiva tietää, mikä on päivystyksen ylilääkärin kanta lääkärihelikopterin sijainnin järkevyydestä Utti vai Lappeenranta?

Eikö kukaan näe Eksotessa mitään positiivista? Minä aivohalvauspotilaana en olisi tässä lukemassa typeriä viestejänne ilman Eksotea. Se pelasti henkeni, eikä maksanut minulle paljon mitään.

Parikkalan vesimaksuun 200 prosentin korotus. Jo on rajua touhua!

Eksoten työntekijät haluavat parveketupakoinnin jatkuvan, vähänkö ristiriitaista?

No johan nyt on Lappeenrannan matkailutäkyjä maailmalla. Olisiko nyt näiden paikallisten matkailutuotteiden kehittäminen, jotta olisi mitä myydä ja mikä kävisi kaupaksi.

Kaunis nimihän Helmi on, mutta eikö Savitaipaleelle olisi paremmin sopinut Charlotta, (Sarlotta).

Venäjällä ilotytöt syyttävät homman jälkeen asiakastaan raiskauksesta. Jos ei maksa extraa, ukko rautoihin. Hekin ovat muiden naisten tavoin oivaltaneet Me Toon tarjoaman ansaintamahdollisuuden.

Mirka Rahman ja Juha Sorjonen eivät vastanneet Klaus Pelkosen kysymykseen, miksi Lappeenranta puuttuu Pure Saimaa -mainoksesta?

Suna Kymäläinen, pane alulle kansalaisadressi, jossa vaaditaan pakkolunastettavaksi valtiolle kaikki ulkomaisessa omistuksessa olevat kiinteistöt, jotka ovat maamme turvallisuutta vaarantavissa paikoissa.

Uusimmat uutiset