Estarit: Pahin vieraslaji on amerikkalainen jalkapallo

Ikävää, ettei tämä puolisokea "vanhus" näe niitä ohjaksia, joissa maamme hallitus niin kiltisti juoksentelee, EK:n ohjastamana.

Ay-liikkeen nykykäsitys demokratian ja parlamentarismin merkityksestä järjestyneessä yhteiskunnassa on verrattavissa puhtaaseen anarkismiin.

Lotta-patsas raatihuoneen edustalle.ja Kaunis Veera sen paikalle juoksemaan satamaan päin.

Ikea ei tule koskaan Lappeenrantaan, odottaa vain sopivaa tilaisuutta myydä tontti takaisin kaupungille hyvällä voitolla. Voi tätä päättäjien typeryyttä.

Eksote yrittää korjata kotihoidon epäkohtia, mutta yritykseksi jäi. Ei 15 minuutilla ongelmat poistu, kaikki jatkuu entisellään, aamupuuro ja lääkkeet myöhässä.

Eksoten päättäjät Pentti Itkonen ja Marja-Liisa Vesterinen kirjoittivat (ES 9.8.) lupauksia antavaa tekstiä, mutta onko kaikki sittenkään todellista?

Antti Rinteen käskyttämä ay-väki on kurjistamassa Suomea ennen vaaleja, sillä kurjuus, kateus ja kauna ovat vasemmistoa äänestävien kannustin.

Yle menee metsään muiden sinisilmäisten kanssa ohi maanomistajien. Toitotetaanko jokamiehenoikeutta maailmalle vailla täyttä ymmärrystä seurauksista?

Pahin vieraslaji on amerikkalainen jalkapallo.

Ehdotus Unescon aineettoman kulttuuriperinnön listaan: jokamiehenoikeus tulla ihailemaan suomalaisia maisemia taloyhtiömme tuuletusparvekkeille.

Älkää hyvät ihmiset aivastako ja yskikö käteenne, vaan paperiin tai vaikka kyynärtaipeeseen.

Kuinka yleensä voi olla hallituksessa puolue, jota ei ole koskaan valittu eduskuntaan?

Työpaikkojen nimissä on tehty ja tehdään paljon kaikenlaista samoin eri uskontojen nimissä. Kuvottaviakin asioita, kuten on nähty ja kuultu

TV:ssä esitetty dokumentti Tohmajärveltä Attendon tulon jälkeen kertoi kaikessa karmeudessaan, mikä oli vanhusten kohtalo.

Jos olisin pikkuyrittäjä, pitäisin kynsinhampain kiinni pätevästä työntekijästä. Toisenlainen saisi lähteä sellaisiin tehtäviin, joita hän osaa.

Nyt alkoi maansiirtoralli Läntisellä kanavatiellä ja nopeusrajoituksista viis veisaavat nämä maa-ainesten kuskit. Virkavaltaa ei kiinnosta..

Kyllä se on vaan niin, jos hallitus tekee vääriä päätöksiä, niin liitot pitävät pienen työntekijän puolia. Mikä on oikein.

Seuraavissa eduskuntavaaleissa kirjoitan lippuun SAK. Siellähän lait hyväksytään tai hylätään.