Estarit: Pieni ja äänekäs joukko ylläpitää keskustelua uudesta keskustan urheiluhallista

Antti Rinteen on ihan turha leperrellä jollakin satasen eläkerahalla. Paavo Lipponen menetti luottamuksen demareihin viemällä indeksin. Se palautuu indeksin myötä. Kaikkiin alle 3 000:n eläkkeisiin.

Nyt äkkiä Marja Estola ja Timo Salmisaari Eksotelle laittamaan lääkäri- ja sairaala-asiat kuntoon.

Mikä on päivystyksen ylilääkärin kanta lääkäri helikopterin sijainnin järkevyydestä, Utti vai Lappeenranta, vai onko kopteri pelkkä politikkojen pelinappula? Mikä on todellinen tarve?

Kaamee kiima ajaa kansiareenaa. Järki käteen päättäjät!

Soten vastustajat huom! Ilman kilpailun tuomaa vertailua emme tiedä kustannusten oikeaa määrää. Esim. Eksoten ilmoituslaskut kunnille lisärahan tarpeesta.

Kansiareenan budjettiin voisi lisätä sen verran rahaa, että saisi lopultakin pensaan pois peittämästä P-Gallerian opastetta, joka on sillan kupeessa lännen suunnasta tulijoille.

Onkohan postin toiminnassa parantamisen varaa? Kahdelta eri toimijalta tilaamani ja maksamani tuotteet seilasivat edestakaisin ilman, että sain mitään viestiä.

Kaupungille olisi paljon enemmän hyötyä, jos satsattaisiin miljoona kansalaisten liikuntaan kuin siitä, että laitetaan 100 miljoonaa SaiPan fanien kaljanjuontipaikkaan.

Näin ulkopuolisen silmin. Lappeenrannan keskusta on jo nyt mahdoton ja ahdas sumppu. Tehkää se " megahalli" vielä, niin karkotatte kyllä asiakkaat lopullisesti.

Suuri ei ole aina kaunista. Hesan uusi kauppakeskus Redi oiva esimerkki.

Miksi maksaa YLE-veroa,kun katsomme ja kuuntelemme kaupallisia kanavia.

Miten johtavassa yrityksessä ei tajuta sitä, että työmotivaatio koostuu mielekkäästä ja haasteellisesta työstä ja henkilöstön koulutuksesta eikä jatkuvasta ns alempiarvoisten töiden teettämisestä.

Ollaan melkoisesti menty pieleen, jos työpaikasta on tullut "lasten leikkikenttä", jossa mielistellään pomoja ja "puukotetaan selkään"saadakseen itselle omaa etua ja parempaa duunia.

Kun valitaan työsuojeluvaltuutettua, pitäisi häneltä vaatia alan koulutusta eikä vain juoruilutaitoa. Usein käsiteltävät asiat ovat ehdottoman salassapidettäviä .

On hyvin todennäköistä, että ensi keväänä poliittiselta kartalta katoaa sininen puolue ja sen hillotolppaministerit putoavat eduskunnasta. Persut kiittää.

Herätkää! Pieni ja äänekäs joukko ylläpitää keskustelua uudesta keskustan urheiluhallista. Sille on pantava stoppi. Rakentakoot muualle, kunhan hankkivat rahat rakentamiseen ja ylläpitoon.

Kommentoidut