Estarit: Mitä merkitystä ajokortilla on, jos se ei todista henkilöllisyyttä?

Lappeenrannan keskustaan tarvitsemme huonekalu-, rautakauppa-, kodinkoneliikkeet, kun meitä autottomia on paljon cityssä! Pakokaasua vähemmäksi, elämää lisää!

Yksi ihminen voi taloyhtiön pihassa pilata toisen elämää. Naapuri utelee ja töykkii tökerösti. – Asumisrauhaaaa

Suomalaisten EU-vastaisuus, Nato- kammoisuus ja Amerikan inho, johtuukin viimeisten tutkimusuutisten mukaan Siperiasta lähtöisin olevasta geeniperinnöstä.

Ei riitä, että tukka on hyvin. Olkaa huolellisia, kun varmaahan ei ole, että Armilan tuhoajat ovat hyvällä asialla.

Itsenäisyyspäivänä 6.12. on taas kunniavartio sankarihaudoilla. Voisiko tilaisuuden lopuksi laulaa yhdessä virren. Oli aika hiljaista vuosi sitten.

Saavatko kirkkoon kuulumattomat hautapaikan samaan hintaan kun kirkollisveron maksajat?

Kiitos Suomi ja Saimaa, kun menette maailmalle ruokamessuille Saksaan. Miksi vasta nyt? Näyttäkää miten hyvää ja puhdasta ruokaa meillä on. Tehkää kunnon karjalanpaistia ja huomioikaa myös kalat.

Mitä merkitystä ajokortilla on, jos se ei todista henkilöllisyyttä? Poliisilta se haetaan kuten passi ja henkilökorttikin, onko kyseessä suuri kusetus?

Uuden paloasemankin paikka puoltaa jäähallia Kisapuistoon. Kiitos asiantuntijoille. – OM

Kyllä ihmetyttää, miten hoitoalalle pääseekin pesiytymään täysin sopimaton ihminen. Tiukempi valvonta pitää olla. Soveltuvuustestit tiukemmiksi.

Peruskorjataan jäähalli, katetaan tekojää ja tehdään sisäliikuntahalli, päästään vielä halvemmalla kuin areena keskustaan.

Onko kauhean vaikeata vain noudattaa nopeusrajoituksia? Taipalsaarentiellä ei liene ongelma, se on korvien välissä!

Uusimmat uutiset