Estarit: Matkatoimistot, eikö olisi nyt hyvä sauma lennättää turisteja Lappeenrannasta Lappiin

Kesän jälkeen taas Myllysaareen uimaan. Entisestään rappeutuneempi uimalaitoksen kunto! Rikkaruohot rehottavat laattojen välissä, sammal kasvaa rapuilla! Uimakoppia ei aikoihin siivottu! Häpeä kaupungin ykkösrannalle!

Lappeenrannan kaupungin virkamiesten sekä poliittisen johdon tulee jatkossa paneutua vain sellaisiin hankkeisiin,mitkä eivät minkään todennäkäisyyden mukaan jää veronmaksajien maksettavaksi.

Lapsellista touhua valkoposkihanhien hätistely. Voisko ministeri Mikkonen opettaa hanhet lukemaan ja viitat hanhien ruokapaikoille, kun raukat menevät väärille pelloille.

Keväällä hallitus meni terveys edellä. Sittemmin raha. Eikös ehtona yöelämän ja tilaisuuksien järjestelyyn ollut turvavälien ja hygienian toteutumien. Korona leviää sieltä. Luvattiin pikaisiakin muutoksia ohjeisiin. Eipä ole kuulunut kuin päinvastaisia avaamisia!

Miten on mahdollista, että kunnan päättäjät olivat niin puusilmäisiä, etteivät nähneet teatterin tuolla paikalla tulevan koskaan omillaan pysymään pystyssä. Nyt sitä pidetään pystyssä verovaroin.

Miksi Suomessa ei ole saatu aikaan lakia, minkä perusteella pankin tulee pyytää tilin avaajalta selvitys rahan alkuperästä. Ei mitään välitystoimintaa tilin rahojen osalta ennen sitä.

Teemmekö mitään pääluottamushenkilöllä ja työsuojeluvaltuutetulla jotka ovat herrojen marionettejä ja oman mukavuden ajajia, hävetkää.

Eikös ole kummallista, että nykyhallitus haluaa reilusti vähentää fossiilisten polttoaineiden käyttöä, mutta surkuttelevat samalla kun Naantalin jalostamo loppuu.

Tapasin tänään äidin, joka antoi muutaman kuukauden ikäisen vauvansa itkeä minuuttitolkulla ja katseli aivan rauhassa kirppistavaroita. Kun sanoin hänelle siitä, hän sanoi että kyllä hän lapsensa tuntee ja käski minun poistua kaupasta, jos en jaksa kuunnella. Olen järkyttynyt.

SaiPallehan riittää jos halli on puolillaan sillä harvoinhan siellä on yli 2 500 henkilöä.

Alta 15-vuotiaalta kysyttiin televisiossa minkä takia hän teki rikoksen. Hän sanoi kun olen alle 15 en saa rangaistusta.

Kaikissa muissa maissa alaikäiset saa rangaistuksen paitsi ei Suomessa.

Mainio kirjoitus Estareissa kahden sukupolven välisestä marjaretkestä. Niin se vaan oma mukavuus menee vahvojenkin periaatteiden edelle. Samanlaisia kokemuksia on!

Matkatoimistot, eikö olisi nyt hyvä sauma lennättää turisteja Lappeenrannasta Lappiin.

Imatra keskittää järkevästi urheilutoiminnot Ukonniemeen. Entä meillä? Keskustaan haikailijat: Tuokaa tekojäärata mukananne kauppatorille!

Haluan kiittää Eksoten naistentautiosaston työntekijöitä hyvästä, henkilökohtaisesta ja lämpimästä hoidosta. Henkilökunta, joka tuntui lähes perheeltä, auttoi minua vaikeiden aikojen yli ja paranemisprosessissani. Suuret kiitokset teille! E. H.