Estarit: Ylityöstä kieltäytyminen ei ole työtaistelu vaan jokaisen oikeus

Taksiasioista jatkuva valittaminen on turhaa. Kaikilla on mahdollisuus ajaa Eksoten kyytejä jos haluaa ja kykenee.

Eiköhän olisi jo aika Lappeenrannankin turvautua konsulttiin kaupungin talouden tervehdyttämiseksi. Konsultithan ne muutkin kaupungin isoisemmat asiat ratkovat.

Mikä merkitys on Nuijamaan bussikaistalla, kun se on jatkuvasti henkilöautoja täynnä? Asiasta henkilökunnalle huomautettu, turhaan.

Ay-liikkeiden masinoimat laittomat poliittiset lakot tulisi lailla kieltää. Kateutta hallituksen hyvää taloudellista virettä kohtaan. Jo pitää vienti satamissa pysäyttää.

Ylityöstä kieltäytyminen ei ole työtaistelu vaan jokaisen oikeus, uskokaa jo.

Jokamiehen oikeudet voidaan rajata koskemaan EU- ja ETA-maiden eli EU- maiden ja Sveitsin ja Norjan kansalaisiin. Muilla ei ole oikeutta marjoihin ja sieniin. Tarkentakaa lain soveltamista!

Ay-liikkeen nokkamiehillä ei tunnu olevan mitään käsitystä pienyrittäjien toiminnasta. En ole uskaltanut palkata, kun kerran sain jo kokea, miten hankala on päästä eroon työn vieroksujasta.

On se outoa, kun bensa hinta on joka asemalla sama! Kartelli jyllää!

Riitta Mustonen on aivan oikeassa, jokamiehen oikeudet tulee kuulua Suomessa vain suomalaisille.

Eduskunnan tomppelit eivät osaa toimia lakiasioiden käsittelyssäkään. Presidentin pitää ojentaa.

Nostetaan veroja ja jatketaan tuhlausta. Näin seurakunnassa.

Ettäkö vanhuksen vaihtoehdot ovat joko koti tai elämä usean kohtalotoverin kanssa jaetussa huoneessa ilman vähäisintäkään intimiteettisuojaa! Repikääpä siitä!

Porvarihallituksen mielestä paras keino työllisyyteen on potkujen anto.

Länsimaissa alkaa näkyä näyttöpäätteiden ja kännyköiden säteilyn vaikutus aivoihin. Sukupuolettomuus, oikeassa olemisen pakko ja kärsimättömyys ovat vakavia merkkejä säteilyn vaikutuksista.

Meillä oli Lappeenrannassa lähes 30 vuotta pienyritys. Aina loistavat myyjät. Yrittäjät katsokoon peiliin.

Savitaipaleella on hämmästelty, kun seurakunnan työntekijä ei saa koulussa soittaa virsiä. Omaan kulttuuriin kuuluu kirkon uskonnonopetus, johon virretkin kuuluvat

Elämässä ykkösasiana on eläminen – ei ostaminen ja kuluttaminen. Valintoja on sekin, ettei turhia tavaroita tarvita. Marian aukio säilyköön autottomana. Kaupunkilaiset kiittää.

Vilinää ja elämää saadaan kaupungin keskustaan, kun avataan molemmat pääkadut liikenteelle, siis Kauppakatu myös.

Yrittäjällä markkinat on mistä valita liikehuoneistoja Lappeenrannan keskustasta. Autoilla tai jalan. Hyvin menee, mutta menköön.